Naslovnica Tech/Sci SMART - Pogled u tehnološku sadašnjost i budućnost

Do pravovremenih izvještaja 
o prodaji u maloprodajnom 
lancu uz aplikaciju hrvatske startup tvrtke Cloudonia

Aplikacija je primarno namijenjena proizvodnim tvrtkama čiji se proizvodi prodaju u maloprodaji, i kanalu HoReCa, dakle proizvodnji hrane i pića, ili robi široke potrošnje
03. prosinca 2018. u 17:42 0 komentara 122 prikaza
Madibu Analytic
Foto: Promo

Optimizacija je buzzword u IT svijetu, ali jedan od onih koji neće tako brzo otići nikamo, jer je povećanje produktivnosti jedna od glavnih preokupacija ako se stremi prema transformaciji tržišne konkurentnosti. Napredne informatičke tehnologije danas predvode preobrazbe poslovanja te je pogotovo bitan aspekt razvoj B2B aplikacija na raznim tehnologijama, razumijevanje i iskustvo migracije s jedne na drugu tehnologiju te, naravno, povezivanje raznorodnih sustava i tehnologija u jedinstveno rješenje.

JGL Prvi u regiji JGL prvi uspješno implementirao SAP sustav

Rješenja u cloudu

Cloudonia d.o.o. je samorazumljivi naziv novog startupa koji se specijalizira za cloud rješenja na čelu s iskusnim timom koji već 30 godina unapređuje poslovna i tehnološka rješenja za poslovne subjekte u Hrvatskoj te kao takav osigurava kralježnicu stručnosti, iskustva i uspješnog projektiranja i isporuke infrastrukture za brojne tvrtke. Upravo to dugogodišnje iskustvo suradnika kao partnera svojim klijentima omogućilo je detaljan uvid u potrebe poslovanja raznih industrija te razvijanje specifične personalizacije pristupa.
Cloudonia započinje vlastitu tržišnu utrku sa specijaliziranom Supply Chain aplikacijom u razvojnom ciklusu (finalizirana aplikacija se očekuje u proljeće 2019. godine) – MADIBU ANALYTICOM, koja analizira i omogućuje izvještaje o prodaji za sve uključene u proces – proizvođače, distributere i kupce.

Aplikacija je primarno namijenjena proizvodnim tvrtkama čiji se proizvodi prodaju u maloprodaji i kanalu HoReCa, dakle proizvodnji hrane i pića, odnosno robi široke potrošnje. Detaljni podaci o prodanim proizvodima su od izuzetne važnosti, ali dosad nije postojalo rješenje koje bi eliminiralo problem nestandardiziranih softverskih rješenja i nestandardiziranih označavanja artikala u različitim poduzećima te je zbog toga patila razmjena relevantnih podataka.

Pametno parkiranje u Splitu pokazalo se kao rješenje koje je građanima potrebno i olakšava im svakodnevicu Pametno za pametne gradove Pametne usluge i rješenja čine gradove sve pametnijima i ugodnijima za život

Razvijeno rješenje klijentima će poboljšati planiranje i proizvodnju te cilja na značajan utjecaj na efikasnost, a shodno tomu i na konkurentnost tvrtke koja će raspolagati podacima i uvidima koji su sposobni promijeniti nabavnu strategiju.

Nedostatak optimizacije nikako nije samo boljka nabavnog lanca, a aplikacije za AI i Big Datu su trenutačno, a pogotovo u skoroj budućnosti, izniman alat za poticanje promjena u stagnacijskim poslovnim procesima, stoga će upravo AI i Big Data aplikacije za međunarodno tržište biti temelj poslovanja Cloudonije. Prema istraživanju tvrtke PwC (Sizing the Prize report) o učincima umjetne inteligencije na poslovanja, predviđa se da će AI 2030. godine pridonijeti globalnom gospodarstvu s 15,7 bilijuna američkih dolara, što je više od sadašnje objedinjene proizvodnje Kine i Indije.

Ilustracija Tajana Barančić Rad je i dalje preopterećen

Dugoročno relevantni

Još zanimljivija stavka je da se više od polovice te AI gospodarske dobiti očekuje na projektima vezanim za poboljšanja na području produktivnosti rada. Računica u samo desetak godina je jasna, ali kao i u svakom slučaju adoptiranja novih tehnologija – ključni su stručni posrednici koji razumiju kako pravilno interpretirati, personalizirati i migrirati na novi sustav. Cloudonia je odlučna biti taj most za tvrtke koje žele dugoročnu relevantnost.

Za više informacija o Cloudoniji ili MADIBU aplikaciji, javite nam se na info@cloudonia.eu.

>> Pogledajte FlexPai - mobitel sa savitljivim zaslonom

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.