Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U organizaciji 24 sata

Digital takeover: Okupljanje domaćih digitalnih stručnjaka

digitalni marketing
Foto: Thinkstock
16.03.2015.
u 12:45

Prvi Digital Takeover održat će se u četvrtak, 19. ožujka u dvorani Müller zagrebačkog kina Europa s početkom u 16 sati

U organizaciji 24sata 19. ožujka 2015. bit će održan prvi meet-up event Digital Takeover na kojemu će okupiti stručnjaci iz područja digitalnog poslovanja, marketinga i medija

Već prvi u nizu serije evenata Digital Takeover ponudit će iznimno zanimljive prezentacije kojima će gosti predavači predstaviti najnovije trendove u digitalnom oglašavanju, na mobilnim platformama i u e-commerceu te prezentirati svoja osobna iskustva.

Prvi Digital Takeover održat će se u četvrtak, 19. ožujka u dvorani Müller zagrebačkog kina Europa s početkom u 16 sati.

Digital Takeover bit će centralno mjesto okupljanja digitalnih stručnjaka raznih profila – od digitalnih i društvenih medija preko marketinških agencija i developera pa sve do predstavnika tvrtki koje se bave e-commercom.

Na prvom Digital Takeoveru svoja iskustva s okupljenima podijelit će in-house eksperti 24sata, koji će predstaviti najaktualnije trendove u mobile oglašavanju, e-commerceu te content marketingu.

Anja Pečovnik iz marketinga Monda sudionike će upoznati s najefikasnijim metodama konverzije offline u online kupca s ciljem povećanja prometa i ukupnih rezultata na primjeru jednog od najbrže rastućih internet shopova u Hrvatskoj - Mondo.hr.

Zaključnu prezentaciju imat će odjel digitalne prodaje 24sata koji će okupljenima prezentirati inovativne oblike oglašavanja u okviru Styrijih platformi, s naglaskom na content marketing koji je sve više u fokusu zahtjevnijih oglašivača. 

Forma Digital Takeovera omogućit će nakon svake prezentacije interaktivnu diskusiju kako bi svi prisutni mogli podijeliti svoja iskustva te tako doprinijeti razmjeni novih ideja. Organizator će začiniti Digital Takeover i atraktivnim nagradnim natječajem u kojemu će najspretniji moći osvojiti besplatno oglašavanje na 24sata.hr te poklon bon za Mondo.hr. Službeni dio Digital Takover završava oko 18 sati nakon čega slijedi neformalno druženje sudionika u prostorijama kina Europa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije