Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicije od 500.000 kn

Demo day osme generacije ZIP-a i otvaranje prijava za dva nova startup programa

zip startup
Foto: PR FOTO
03.02.2016.
u 14:04

Startup srijeda će se održati u srijedu, 10. veljače u ZIP-ovom coworking prostoru na adresi Remetinečka cesta 7, s početkom u 17h

Zagrebački inkubator poduzetništva i Hrvatska mreža poslovnih anđela CRANE pozivaju investitore i zainteresiranu javnost na prvu ovogodišnju Startup srijedu u sklopu koje će se održati otvoreni Demo day posljednje, 8. generacije startupa koji su prošli ZIP-ov Startup program.

Startup srijeda će se održati u srijedu, 10. veljače u ZIP-ovom coworking prostoru na adresi Remetinečka cesta 7, s početkom u 17h.

ZIP startup timovi su se naradili posljednja četiri mjeseca, a od njih osam, samo su četiri tima i završila program. Na čemu su radili i koji su napredak ostvarili, moći ćete čuti direktno od njih.

Već je ranije poznato da je tim Appetit primio početnu “seed” investiciju od strane ZIP-a, zahvaljujući sredstvima osiguranim na equity crowdfunding platformi Seedrs, gdje je ZIP uspio prikupiti gotovo 700 tisuća kuna za Koji su sve još timovi završili program i što je sve obilježilo ovu generaciju ZIP startupa, saznajte uživo u srijedu. Ulaz je besplatan, ali je potrebna registracija putem Entria: entrio.hr/event/startup-srijeda-demo-day-8-generacije-zip-a-2996

Kako to obično biva, završetkom jedne generacija, ZIP objavljuje javni poziv za prijavu startup timova koji će prolaziti isti inkubatorski startup program u trajanju od 4 mjeseca, uz sve pogodnosti programa kao i mogućnost primanja početne “seed” investicije do 100.000 kn po završetku programa.

Novost je ovaj puta da će se usporedno sa standardnim startup programom u ZIP-u odvijati i novi akceleratorski program u suradnji s jednom od najvećih hrvatskih kompanija. Ovaj program će biti namijenjen tvrtkama koje već imaju proizvod, prototip ili su u finalnoj fazi razvoja, a kako bi im omogućio potpunu posvećenost razvoju projekta.

Foto: PR FOTO

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije