Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stalak za novine

Daily Bugle našao se na ulicama Zagreba

Daily Bugle
Foto: Promo
1/8
10.09.2018.
u 16:55

Daily Bugle – novine u kojima je kao fotograf radio Peter Parker, glavni protagonist, koji nakon ugriza radioakitvnog pauka stječe nadljudske moći i postaje Spider-Man.

Na ulicama centra glavnog grada svima je jedan detalj okupirao pažnju. Crvena „kutija“ odnosno stalak za novine, specifičan samo za ulice New Yorka, stigao je u Zagreb i brojne slučajne prolaznike podsjetio na omiljenog superjunaka. Ususret jednoj od najiščekivanijih igara ove godine za PlayStation 4, Marvelov Spider-Man, Zagreb je nakratko postao New York, a Zagrepčani su imali priliku pročitati popularni Daily Bugle – novine u kojima je kao fotograf radio Peter Parker, glavni protagonist, koji nakon ugriza radioakitvnog pauka stječe nadljudske moći i postaje Spider-Man.

Foto: Promo

Igra koja konkurira za najzanimljiviju ove jeseni, ugledala je svjetlo dana na isti dan kada je Zagreb dobio svoje prve Daily Bugle novine i karakteristične crvene dispenzere za njih, 07.rujna kako je i najavljivano. Marvel i Insomniac Games udružili su se u stvaranju potpuno nove i autentične Spider-Manove priče. Ovo nije Spider-Man koji se viđao u filmu. Ovo je iskusni Peter Parker, koji je vještiji u borbi protiv visokog kriminala New Yorka. Istovremeno pokušava uskladiti svoj kaotični osobni život i karijeru, dok sudbina devet milijuna Njujorčana leži u njegovim rukama. Igra počinje uvodom gdje Petera Parkera budi telefonski poziv upomoć. Napadnuta je banka, a jedino Spider-Man može otkloniti prijetnju. Igra odlikuje fantastičnom grafikom i realističnim prikazom New Yorka. Jedinstveno iskustvo upoznavanja grada koji nikada ne spava, njihanje po zgradama i zidovima Velike Jabuke uz pomoć paukove mreže i borba protiv negativaca kao što su Electro, Scorpion ili Vulture tek su dio dugonajavljivanje video igre.

Foto: Promo

Marvelov Spider-Man radio je Insomiac Games, studio kojem je Spider-Man prva licencirana igra u 24 godine postojanja. U igri se neće igrati samo sa strip junakom, već s i s Peterom Parkerom, čovjekom iza odijela superjunaka. Dok Zagrepčani listaju Daily Bugle novine, koje su preuzeli sa stalka za novine prije odlaska u školu ili na posao, za ljubitelje igara, gaming sezona upravo počinje, jer je službeno izašao Marvelov Spider-Man za PlayStation 4.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije