Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SONY

Cyber-shot s optičkim zumom – najvišim za kompaktne kamere

Sony
Foto: Sony
1/2
27.07.2014.
u 16:03

Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija

Cyber-shot H400 kompaktni je fotoaparat Sony koji ima nevjerojatan optički zoom od čak 63x, što je ekvivalent žarišnoj duljini 24.5-1550mm u formatu 35mm, proteže se od širokokutnog do super-telefoto, prilagođavajući se bilo kojoj zamislivoj situaciji.

Optički SteadyShot smanjuje rizik od mutnih, zrnatih fotografija – čak i na visoko zumiranim postavkama ili kad držite kameru na dužini ispruženih ruku. Usto ima 20.1 megapiksela, a snimke u HD rezoluciji koje možete gledati na TV-u ili podijeliti na webu. Dodatna pogodnost je elektronički objektiv koji pomaže fotografirati pejzaž, čak i kada se fotografira na otvorenom prostoru uz blještavilo sunca.

X-Series litij-ionska baterija velikog kapaciteta osigurava snagu za 300 snimki između punjena.

>> Pronađite idealan fotoaparat za sve ljetne trenutke već za povoljnih 559,99 kn

Komentara 1

Avatar žič
žič
15:13 28.07.2014.

shit........

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije