Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZDVAJAMO

Cubot - savršen u svakom pogledu

Cubot
Foto: Promo
1/3
14.10.2017.
u 08:00

Visoke performanse, a povoljna cijena proizvoda jedna je od glavnih prednosti tvrtke.

CUBOT je inovativan kineski brend mobitela o kojem se brine snažan tim stručnjaka.

Distribucija proizvoda tvrtke CUBOT razvijena je u Europi (Španjolska, Njemačka, Francuska, Poljska, Hrvatska, Slovenija, …), Južnoj Americi, Saudijskoj Arabiji, Rusiji… S mobilnim mrežama (GSM, CDMA, TD-SCDMA, WCDMA, LTE (4G)) pokrivaju većinu regija u svijetu. Visoke performanse, a povoljna cijena proizvoda jedna je od glavnih prednosti tvrtke. SE-MARK je uvoznik i distributer za Adriatic regiju uz servisnu podršku tvrtke MMM Agramservis u svim zemljama Adriatic regije. U usporedbi s konkurentskim brendovima, cijene su u prosjeku niže za 25%.

Od uređaja izdvajamo:

Cubot R9, novi model u 3 različite boje prilagođene mladima i svima koji se tako osjećaju. Dolazi s najnovijim Androidom 7.0 Nougat. Uređaj raspolaže s Fingerprint tehnologijom i 2 GB RAM memorije. Odlikuje se Ultra slim kućištem od 7.85mm u koje je stala baterija od 2600mAh.

Manito, 4G LTE uređaj s 3Gb RAM memorije je cjenovno najpovoljniji 4G LTE uređaj na tržištu. Svojim dizajnom i ekranom dijagonale 5“ odlično se drži u ruci. Moguće je proširiti memoriju s microSD karticom do 256 GB . Manito je uređaj koji može zadovoljiti potrebe svakog korisnika, od poslovnog čovjeka do mladih ljudi s potrebom za brzim telefonom s puno memorije.

Foto: Promo

Magic, 4G LTE uređaj. Njegova posebnost je 3D zakrivljeni ekran što u praksi znači da je ekran zakrivljen na svih 8 strana. Osim dovoljne radne memorije od 3GB RAM odlikuje se dvostrukom zadnjom kamerom od 13 + 2 MP i prednjom kamerom od 8MP.

Dinosaur, 4G LTE uređaj s 5,5“ ekranom, 3Gb RAM memorije i opcijom povećanja ROM memorije do 256GB te baterijom od 4150mAh koja će zadovoljiti svakoga.

Cheetah 2 je top model koji upotpunjuje paletu proizvoda, a njegove karakteristike će zadovoljiti svakog zahtjevnog poslovnog korisnika kao i populaciju gamera kome je bitna visoka rezolucija na 5,5“ ekranu s vrhunskim karakateristikama i baterijom koja to može podržati.

Cubot S1, je vrhunska pametna narukvica koja je svojim dizajnom i mogućnostima u potpunosti prilagođena sportašima i rekreativcima kao i poslovnim ljudima koji od pametne narukvice traže više od čiste funkcionalnosti.

Uskoro očekujemo novu seriju modela koji će u potpunosti zadovoljiti većinu korisnika.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije