Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularni servis

Whatsapp je imao problema ali čini se da sada radi

whatsapp
Foto: Jonathan Brady/Press Association/PIXSELL
1/3
31.12.2017.
u 21:58

"Korisnici WhatsAppa širom svijeta danas su se suočili s kratkim prekidom rada koji je riješen", rekla je glasnogovornica u priopćenju.

"Korisnici WhatsAppa širom svijeta danas su se suočili s kratkim prekidom rada koji je riješen", rekla je glasnogovornica u priopćenju. 

Isto je bilo neko vrijeme u Hrvatskoj, ali sada primjećujemo da poruke prolaze. 

Uzrok prekida rada koji je trajao oko sat vremena zasad nije poznat.

U Indiji, najvećem tržištu, sustav je pao nekoliko minuta iza ponoći. I u drugim državama korisnici su se na društvenim mrežama žalili da servis ne radi i da im poruke ne prolaze.

Whatsapp ima službeni Twitter profil, ali tamo nisu objavili ništa od 2014. Independent piše kako u posljednje vrijeme Whatsapp pada gotovo na mjesečnoj bazi. Ovakvi kvarovi se obično brzo poprave, no može potrajati i satima.

Javite nam u komentarima ispod članka imate li i vi problema. 

whatsapp
1/23

Komentara 7

Avatar Oneill
Oneill
21:47 31.12.2017.

kod mene radi.

Avatar Zlatniretreiver
Zlatniretreiver
21:50 31.12.2017.

Kod mene također radi.

IV
ivanoo
23:21 31.12.2017.

Šta je to votsap?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije