Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Osmica' se već prodaje

Zaboravite preskupi iPhone X, evo za koliko već možete naći odlični iPhone na Njuškalu

iPhone x
Foto: DPA/PIXSELL
1/10
19.10.2017.
u 12:14

Appleovi uređaji poznati su po tome da dobro drže cijenu.

Dolazak iPhonea 8 nije stvorio veliko zanimanje javnosti kako je to bio slučaj kod prijašnjih modela. Mnogi se pitaju i zašto ovaj model nije spao pod seriju 7 s dodatkom slova 'S' budući da se vizualno ne razlikuje od prethodnika.

Tim više što su istodobno sa serijom 8 predstavili i model X koji bio pravi mamac za publiku. On izgleda potpuno drukčije s velikim ekranom i dizajnom 'beskonačnog ekrana'. iPhone X i tehnološki je napredniji od ''osmice'' pa tako donosi i FaceID tehnologiju koja omogućuje da zaslon otključate uz pomoć lica.

To donosi i veću cijenu pa tako početna cijena iznosi 1149 eura. Pitanje je koliko će taj model iznositi kada dođe u Hrvatsku.

Ako ste voljni čekati iPhone X i spremni ste platiti koliko god treba, onda se strpite još nekoliko mjeseci. Ako ne želite čekati, onda provjerite kako se kreću cijene Appleovih modela.

iPhone 8 na Njuškalu se može naći već za 5690 kuna, a riječ je o modelu sa 64 GB memorije. S većom memorijom dolazi i veća cijena, što se, naravno, odnosi i na model Plus koji se može pronaći i za 6590 kuna.

Appleovi uređaji poznati su po tome da dobro drže cijenu. Tako starija 'sedmica' na Njuškalu stoji nešto više od 4600 kuna. Tu se, naravno, radi o novom modelu, a kod rabljenih uređaja možete proći jeftinije, no to nosi određeni rizik.

Cijena raste s većom memorijom uređaja.

Ako ne patite na najnoviji krik tehnologije, a želite imati iPhone, najbolja vam je opcija uzeti ''šesticu''. Model je nešto stariji, no cijena je mnogo povoljnija nego što je to slučaj kod novijih modela. Zapakirani uređaj s garancijom na Njuškalu možete kupiti za malo više od 3000 kuna.

Komentara 5

DU
Deleted user
18:37 19.10.2017.

Masira, pedikira, češlja, frizira, radi sendviće i kolaće sa svojim materijalom i da one tri-četiri funkcije koje prosječni hrvatski snob treba i zna upotrijebiti, radi odlično i brzo.

TU
turbolet
13:39 19.10.2017.

bubano

DU
Deleted user
12:52 20.10.2017.

kakav iphone i samsung ?? dajte ljudi ne budite snobovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije