Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTPORNIJI NA KEMIKALIJE

Cat objavio nove antibakterijske robusne pametne telefone

CAT S42 H+
02.06.2021.
u 17:25

Koliko često dezinficirate ekran mobitela? Ako ste se zapitali, da li time oštećujete svoj pametni telefon, možda želite razmisliti i o otpornijim uređajima.

CAT mobiteli poznati su po svojoj izdržljivosti, a sada naglasak stavljaju i na antimikrobnu zaštitu.

Bullitt Group, globalni vlasnik licence za Cat telefone predstavila je svoje nove pametne telefone srednjeg segmenta Cat S42 H + i Cat B40 4G s naprednom antimikrobnom zaštitom proizvoda.

Cat S42 H +

Cat S42 H + (Hygiene Plus Innovation) ima poboljšanu antimikrobnu zaštitu proizvoda ugrađenu u njegovo kućište pa se taj brend hvali da nude trajno antibakterijski telefon. Svaka vanjska komponenta robusnog tijela uređaja pomiješana je tijekom proizvodnog procesa s antimikrobnim aditivom tehnologije srebrnih iona nazvanim Biomaster kako bi pomogla u borbi protiv bakterija. Tvrde da to aktivno antimikrobno sredstvo sprječava replikaciju stanica bakterija za preko 80% u roku od 15 minuta i 99,9% u roku od 24 sata.

Kao i svi Cat telefoni, i ovaj je vodootporni telefon certificiran prema IP68 i IP69. Proizvođač tvrdu da se može u potpunosti potopiti u toplu sapunicu i neprestano prati,  a podvrgnut  je i ekstremnim testiranjima s izbjeljivačima čak 3000 puta.

Cat B40

Novi Cat B40 je telefon koji nudi pouzdane glasovne i tekstualne veze u najtežim okruženjima. Uključujući IP68 i IP69 Ingress Protection and Hygiene Plus inovacije, sve njegove vanjske komponente su također pomiješane s antimikrobnim dodatkom na bazi srebrnih iona za izuzetnu obranu od mikroba (ISO22196).

Cat S42 H + i Cat B40 pametni telefoni biti će dostupni u Hrvatskoj u zadnjem kvartalu 2021, ali još nije objavljeno po kojim cijenama će stići na hrvatsko tržište.

Hygiene Plus specifikacije za Cat S42 H + i Cat B40:

• Potpuno vodonepropustan i potopljiv – može se čistiti sapunima i dezinficijensima

• Otporan na izbjeljivanje - Test brisanja pomoću 3000 ciklusa

• Otporan na kemikalije - Test alkoholne abrazije sa 100 ciklusa, Kemijska osjetljivost u stvarnom svijetu, prihvatljiv za dezinfekciju

• Nije potrebna dodatna maskica

• Otporan na pijesak, prašinu i prljavštinu - IP68 i IP69

• Vojni standardi, MIL-SPEC 810H ekstremne temperature preživljavanja, vibracije i padovi

• Ispitan pad na čelik do 1,8 m na čelik s višestrukim padovima na svaku stranu i kut

• Vodootporan: Cat S42 H + do 1,5 m u trajanju od 35 minuta, B40 do 1,2 m u trajanju od 35 minuta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije