Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEAM MACHINE

Čak 14 tvrtki proizvodit će Valveovu igraću konzolu

steam controller
Foto: Valve
07.01.2014.
u 14:52

U ponudi će biti uređaji različite snage i cijene, a najjeftiniji će koštati 499 dolara

Valve, proizvođač video-igara kao što su Half-Life i Counter-Striker, objavio je kako su njihove igraće konzole Steam Machine u proizvodnji te kako bi trebale biti puštene u prodaju tijekom ove godine.

Prvu generaciju ovih konzola proizvodit će čak 14 proizvođača: Alienware, Alternate, CyberPowerPC, Digital Storm, Falcon NW, GigaByte, iBuyPower, Maingear, Material.net, Next Spa, Origin PC, Scan, Webhallen i Zotac.

Iz Valvea su poručili kako će u ponudi biti uređaji različite snage i cijene. Najjeftiniji će koštati 499 dolara, a najsnažniji će karakteristikama predstavljati konkurenciju najsnažnijim gaming-računalima, tvrde u Valveu.

"Prva generacija Steam Machinea nudi ponešto za svakog gamera, što je ključni u širenju Steama u dnevnu sobu", rekao je osnivač i direktor Valvea Gabe Newell.

>> Steam Controller - touchpadovi umjesto tipki

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije