Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEHNOLOŠKI SHOW

Bug Future Show 2014 privukao više od 1000 posjetitelja

Bug Future Show
30.01.2014.
u 16:07

Show je ove godine prvi put organizirao časopis Bug

Bug Future Show 2014, tehnološki show koji je ove godine prvi put organizirao časopis Bug, danas je privukao više od 1000 posjetitelja, izvijestili su organizatori.

Posjetitelji su u Kinu Europa u Zagrebu između ostalog doznali za brojne novosti iz svijeta tehnologije, vidjeli direktan izvještaj s CES-a u Las Vegasu te čuli koji će trendovi obilježiti naš suživot s tehnologijom u ovoj godini, kao i u godinama koje dolaze. U sklopu priredbe održan je i niz predavanja i rasprava na temu The Next Big Thing, to jest sljedeće velike stvari u tehnologiji.

– Da se poslužim jezikom današnjih korisnika najzastupljenije mreže, 'lajkam' ovoliko zanimanje za naš show i moram priznati da je ukupan broj posjetitelja nadmašio sva naša očekivanja. To nam je, ujedno, i potvrda da smo donijeli pravu odluku oko organizacije Bugovog showa i veseli me najaviti da nećemo stati na tome, nego da ćemo još ove godine organizirati i još događanja za naše čitatelje. Sjajna je prilika da ih možemo sresti i uživo i razmijeniti s njima iskustva i mišljenja te sugestije kako da budemo još i bolji – istaknuo je Miro Rosandić, glavni urednik svih Bugovih izdanja.

Rosandić i izvršni urednik Buga Dragan Petric publici su predstavili i novi broj Buga, tiskan u 30.000 primjeraka, u kojem su podijelili viziju samih Bugovaca oko sljedeće velike stvari (The Next Big Thing). Stavili su naglasak na Internet u stvarima (Internet-of-Things), nosivu tehnologiju (wearable tech) i robotiku, kao najizglednije kandidate, koji će promijeniti način života kakvoga živimo te komunikaciju u bliskoj budućnosti.

- Uvijek je uzbudljivo biti u prvim redovima, kada se predstavljaju najnovije stvari, a Bug je uvijek u prvim redovima. Današnji show je to samo još jednom potvrdio, a već ovaj odaziv pokazuje kako bi Bug Future Show mogao postati jedan od najvećih ICT događanja u Hrvatskoj i regiji – zaključio je Petric.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije