Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Budite u središtu akcije s Hisense ULED televizorima

Hisense ULED televizori
Foto: Promo
1/4
23.06.2022.
u 16:30

Hisense je obogatio svoju LCD TV liniju novim ULED televizorima koji će vas svojom najnovijom tehnologijom, realističnom slikom i istinitim detaljima staviti u srce akcije. Odjednom će vam se na kauču pridružiti junaci iz vaše omiljene serije.

Hisense ULED televizori pružaju novu razinu kvalitete doživljaja gledanja unoseći raznolikost vrhunskih tehnologija. Pogledajte nevjerojatno s autentičnom bojom, briljantnim kontrastom, jasnim pokretom i izrazitim detaljima.

Napokon ćete moći gledati sportske utakmice iz prvog reda i vidjeti svaki pokret profesionalnih sportaša. Kvalitetna slika uvest će ih u udobnost vašeg doma i stvoriti pravu navijačku atmosferu. To osigurava slovo ''U'', što znači Ultra u pažljivo odabranoj ULED kratici. ULED televizori stvaraju točne i iznimno realistične slike na ekranu, funkcionirajući kao prozor u vanjski svijet. To se postiže kombiniranjem napredne tehnologije zaslona s LED kontrolom pozadinskog osvjetljenja, upravljanjem bojama i odabirom algoritama. Gledajući realno prikazane detalje, gledatelji će dobiti nevjerojatan osjećaj da su u središtu radnje.

Novi heroji u TV svijetu
TV linija opremljena ULED tehnologijom pruža sliku visokog kontrasta, najjasnije detalje i glatke scene pokreta. Hisense se može pohvaliti najnaprednijim modelima televizora koji mogu postati vaši najnoviji heroji dnevne sobe. Prvi je model U8GQ s ekranom od 65'' s Ultra HD 3840x2160 rezolucijom, koji je dobio nagradu EISA za Top Family TV. No, pogledajmo pobliže heroja U7H koji pomiče granice impresivnog vizualnog iskustva pri gledanju sportskih događaja, najnovijeg blockbustera ili igranju videoigara.

ULED U7H top 5 značajki

Foto: Arena Hospitality Group

1. Prave boje
Hisense ULED TV precizno reproducira boje na zaslonu uz Quantum Dot Color tehnologiju. Tri osnovne boje, posebno crvena i zelena, prikazane su jasnije nego na drugim LED televizorima. Kada gledate emisiju o kuhanju, odmah ćete ogladniti jer ćete vidjeti kako se priprema umak od crvene rajčice.

2. Ne propustite detalj
Hisense
ne želi da propustite najuzbudljivije trenutke u video igrama zbog treperenja zaslona. Native panel od 120 Hz i MEMC (Motion Estimation and Motion Compensation) tehnologije su koje smanjuju podrhtavanje ili zamućenje monitora i tako obogaćuju autentičnost. Pružaju vam impresivno iskustvo, glatko praćenje svake utakmice, također u sportskom načinu rada. Zbog toga je Hisense, ponosni sponzor FIFA Svjetskog prvenstva, odabrao ovaj model kao službeni TV FIFA Svjetskog prvenstva.

3. Doživite Game mode pro, pravu promjenu igre
Kada povežete igraću konzolu, računalo ili drugi uređaj, funkcije ALLM (Auto Low Latency Mode) i VRR (Variable Refresh Rate) HDMI 2.1 automatski će prebaciti TV u način igre. U kombinaciji s HDR-om više nećete morati aktivno tražiti svoje neprijatelje, jer će vam vaš ULED TV pomoći da ih prepoznate. Ove funkcije šalju signal zaslonu koji ga dovodi do automatskog prebacivanja u način rada s niskim kašnjenjem i malim kašnjenjem za igranje. Također možete zaboraviti na skrivene napade i traženje u sjeni – vaš će televizor analizirati te detalje umjesto vas. Uz FreeSync Premium Pro možete očekivati ​​frekvenciju osvježavanja zaslona od 120 Hz ili više.

Foto: Arena Hospitality Group

4. Filmsko iskustvo u vašoj dnevnoj sobi
IMAX® Enhanced
je program licenciranja i certifikacije za vrhunske televizore i projektore. Udovoljava pomno propisanom skupu zahtjeva za performansama od strane IMAX i DTS® inženjera i vodećih hollywoodskih tehničkih stručnjaka. Uz IMAX Enhanced tehnologiju gledanje filmova u dnevnoj sobi učinit će da se osjećate kao da ste u kinu. Iskustvo prave dvorane pojačano je vrhunskom kvalitetom slike i vrhunskim zvukom. Hisense TV također ima filmski način rada. Ova tehnika će zadržati izvorne postavke (npr. omjer slike, boje, zvukove i kontrast) za prikaz najautentičnijih scena iz filmova.

5. Automatski podesite svjetlinu
Uz Dolby Vision IQ tehnologiju i HDR 10+ Adaptive, ULED televizori automatski prilagođavaju svjetlinu na temelju prikazanog sadržaja i okolnih uvjeta kako biste mogli imati najbolje korisničko iskustvo. Ovo je tehnologija koja će Georgea Clooneya dovesti izravno u vaš dom.

VIDAA Smart OS
Hisense je razvio inovativni operativni sustav VIDAA koji korisnicima omogućuje pristup lokalnim i globalnim sadržajima putem TV-a – od sporta i filmova do glazbe i umjetnosti. Hisense Smart VIDAA OS je posebno dizajniran da interakciju s Hisense TV-om učini bržom, lakšom i osjetljivijom, a istovremeno omogućuje internetsku povezanost. Ovo je platforma sadržaja koja korisnicima pruža jedinstveno iskustvo po vlastitom ukusu nudeći niz najboljih serija i aplikacija, kao što su Netflix, YouTube, Prime Video i još mnogo toga. Jedna od njegovih prednosti su bez sumnje ekskluzivne aplikacije i sadržaj. Jeste li spremni gledanje?

Foto: Arena Hospitality Group

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije