Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PORAST OD 33%

Broj aktivnih oglašivača na Facebooku narastao na 2 milijuna

Facebook
Foto: Reuters/PIXSELL
24.02.2015.
u 17:55

Većinom je riječ o malim i srednjim poduzetnicima

Broj aktivnih oglašivača na Facebooku narastao je na 2 milijuna, izvijestili su danas iz te društvene mreže. Kako prenosi Reuters, riječ je o porastu od 33 posto u odnosu na 1,5 milijuna oglašivača, koliko su ih imali u srpnju 2014.

U Facebooku aktivnim oglašivačima smatraju one koji su u zadnjih 30 dana objavili oglas, a većinom je riječ o malim i srednjim poduzetnicima.

- Do vlasnika malih poduzeća stvarno je teško doći i oni obično nisu tehnološki snalažljivi - komentirala je direktorica Facebooka Sheryl Sandberg. Dodala je da 30 milijuna vlasnika malih poduzeća ima svoje stranice na Facebooku.

Facebook je također predstavio mobilnu aplikaciju koja oglašivačima omogućuje upravljanje oglasima.

>> Na Facebook stranici 24sata okupili više od milijun fanova!

>> Facebook uvećao prihod 58%, na 12,5 mlrd. dolara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije