Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Black Friday akcija je stigla

Mobis
23.11.2021.
u 11:21

Oduševi se odličnom ponudom sa preko 25 različitih brendova gdje te čekaju pametni telefoni, satovi, slušalice, zvučnici, pametni uređaji za dom i ostala dodatna oprema

Black Friday akcije su stigle! Oduševi se odličnom ponudom sa preko 25 različitih brendova gdje te čekaju pametni telefoni, satovi, slušalice, zvučnici, pametni uređaji za dom i ostala dodatna oprema. Biraj između mnoštva uređaja uz popuste i preko 50%. Brendovi koji te čekaju su, Xiaomi, Samsung, Huawei, JBL, Amazfit, Apple, Renewd, Alcatel, Google, Realme, Amazon i ostali.

Pametni satovi uz odlične popuste

Uz Amazfit pametne satove vježbanje i zdrav život doći će prirodno. Svi modeli opremljeni su senzorom za mjerenje otkucaja srca, zasićenost krvi i kisika, praćenje kvalitete spavanja i razinu stresa. Automatski će prepoznati standardne oblike vježbanja, poput trčanja ili hodanja, dok će broj različitih načina vježbanja doći i do 90. Predivnog su dizajna, napravljeni od laganih materijala kako bi ih mogao nositi cijeli dan, a uklopit će se u svaku priliku. Ugrabi odličan Amazfit sat već danas uz uštedi i do 950 kuna!

Za nepogrešivu kvalitetu i nevjerojatno dugotrajnu bateriju biraj Huawei pametne satove. Imaju ugrađen GPS, senzore otkucaja srca, razine kisika u krvi, prijeđenih koraka, potrošenih kalorija i razine stres, a baterija će im potrajati nešto više od 2 tjedna. Tu su odlični Huawei tableti, koji donose velike, pregledne zaslone za nezaboravno iskustvo gledanja i korištenja. Možeš ih spojiti sa Huawei bežičnim slušalicama za vrhunski zvuk i kvalitetno aktivno poništavanje vanjske buke. Zahvaljujući ergonomskom dizajnu savršeno će ti pristati u uho i moći ćeš ih nositi cijeli dan i uživati u omiljenog glazbi gdje god se nalaziš. Huawei pametne uređaje i dodatnu opremu možeš kupiti uz popust i do 40%.

Vrhunski zvuk uz vrhunske slušalice

Ono što sigurno znamo je nenadmašna kvaliteta zvuka koju nam donose JBL proizvodi. Biraj slušalice ili zvučnike koji odgovaraju upravo tebi. Za precizan i kvalitetan zvuk odluči se sa odlične JBL bežične slušalice, koje odlično uklanjanju aktivnu buku oko tebe, za potpuno uživanje u glazbi, dok će funkcija Ambient Aware pojačati ambijentalne zvukove. Zvučnici koji su otporni na vodu i prašinu, napravljeni od kvalitetnih materijala i još k tome pružaju nevjerojatno kvalitetan zvuk, da moguće je sa JBL zvučnicima. Uživaj u kvaliteti zvuka i uštedi više od 500 kuna.

Uravnotežen i savršen zvuk donose ti i Samsung Buds slušalice. Kompaktnog dizajna, predivnih boja, dizajnirane da bi ih nosio cijeli dan za bilo koju aktivnosti. Zvuk koji donose i više je nago impresivan, buku oko sebe nećeš niti čuti, a uštedit ćeš i do 670 kuna.

Pametni telefoni za svakoga

Nismo zaboravili niti na pametne telefone već od 1.599 kuna.
Biraj vrhunske Apple iPhone uređaje, nenadmašne kvalitete u izradi i dizajnu koji dolaze sa vrhunskim setom kamera i zaslonom za neponovljivo korisničko iskustvo. Odluči se za ovaj pametni telefon dobro poznate kvalitete i uštedi i do 700 kuna!

Također, na akciji biraj i odlične pametne telefone brenda Renewd kojima je primarni cilj obnoviti korištene Apple i Pixel pametne telefone kako bi očuvali okoliš i pružili mobitelima drugu šansu. Bitno je naglasiti sa svi uređaji dolaze sa originalnim dijelovima i 2 godine jamstva, a tvoji mogu biti već od 1.599 kuna!

Pogledaj ponudu već danas

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije