Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSNIVAČ MICROSOFTA

Bill Gates priznao koja je njegova najveća pogreška

Bill Gates
Foto: Screenshot
24.06.2019.
u 10:05

Mi smo vodeća tvrtka. Da tu nismo pogriješili, bili bismo najveća tvrtka. Ali dobro, kaže Gates.

Bill Gates, koji slovi kao druga najbogatija osoba svijeta, je na događaju tvrtke Village Global otkrio što smatra najvećom pogreškom koju je učinio.

Ovaj osnivač Microsofta kaže kako nikad nije trebao dati Google-u da pokrene Android, "standardnu platformu koja ne pripada Appleu".

- U svijetu softvera, posebno kad se radi o platformama, to je tržište u kojem pobjednik odnosi sve. Dakle, znate, najveća greška ikad bilo je loše rukovođenje koje je dovelo do toga da Microsoft ne bude ono što je android- objasnio je Gates, a prenosi Tech Crunch.

- Mi smo vodeća tvrtka. Da tu nismo pogriješili, bili bismo najveća tvrtka. Ali dobro- dodaje.

Prema podacima iz stranih medija, Google je kupio Android Inc. za najmanje 50 milijuna dolara.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije