Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bezbroj lica novog Huawei Watch GT 2 sata

Huawei Watch GT 2
Foto: Huawei
1/9
28.11.2019.
u 16:02

Osim skupljanja i analiziranja širokog raspona informacija o vašim aktivnostima, treningu te kvaliteti sna, sada izgled vašeg sportskog sata možete vrlo jednostavno prilagođavati svakoj situaciji ili raspoloženju. Huawei Watch GT 2 tako pruža mogućnost odabira izgleda vašeg zaslona, neovisno o tome želite li futuristički uređaj ili elegantan sat klasičnog stila. Izgled vašeg sata možete promijeniti u tren oka.

Huawei Watch GT 2 dolazi s ravnim zaslonom osjetljivim na dodir koji pruža dojmljivo vizualno iskustvo. Uređaj je s prednje strane obogaćen integriranim 3D dizajnom površine što je uvelike redefiniralo izgled Huaweija Watch GT2. Tako iz širokog spektra tema i stilova koji se nalaze u Huawei aplikaciji, korisnici mogu birati nove početne zaslone kako bi zadovoljili potrebe u različitim uvjetima. Evo kako.

Huawei Health glavni početni zaslon

Nakon pokretanja Huawei Health aplikacije, prikazan je sažetak prikupljenih podataka, a za promjenu uređaja i/ili njegovih postavki pritisnite gumb “uređaji” koja se nalazi na dnu zaslona.

Foto: Huawei

Zaslon za upravljanje uređajima

U ovom dijelu Huawei aplikacije možete dodavati nove uređaje (pametne satove, smartband, monitore za otkucaje srca) kako biste upotpunili podatke. Postoje dva načina kako pristupiti odabiru početnih zaslona. Prvi način je da toj opciji pristupite izravno sa zaslona, a drugi način je da to napravite putem zaslona za postavke uređaja. Ako pritisnete “Huawei Watch GT2” na zaslonu za upravljanje uređajima, vidjet ćete mogućnost za promjenu postavki određenog uređaja (monitor za praćenje stresa, podsjetnik za aktivnosti itd.)

Foto: Huawei

Početni zasloni

Među početnim zaslonima možete ih pronaći sve s kratkim opisom ili tipkom:

  • Instalirano – spremno za već preuzete i instalirane početne zaslone
  • Ažuriraj – već preuzeti i instalirani početni zasloni, ali spremni za ažuriranje
  • Instaliraj – početni zasloni dostupni za instaliranje

O Huaweiju
Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja te se njima koristi trećina svjetske populacije. Huawei ima 14 istraživačkih razvojnih centara (R&D) smještenih u SAD-u, Njemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na skoro 30 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije