Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inovacija

ASUS-ovi smartphonei prvi put donose nove tehnologije

Asus
Foto: Asus
1/3
10.07.2017.
u 17:14

ASUS ZenFone Live prvi je smartphone koji ima ugrađenu i optimiziranu tehnologiju za uljepšavanje fotografija u stvarnom vremenu unutar aplikacije BeautyLive

ASUS i Mobis electronic prvi su put protekli tjedan javnosti predstavili novu suradnju i pametne telefone ASUS ZenFone AR i ASUS ZenFone LIVE. Novi ASUS ZenFone uređaji donose inovacije u tehnologijama virtualne i proširene stvarnosti na mobilnim telefonima, a na tržištu se očekuju ovog ljeta.

ASUS ZenFone AR je pametni telefon koji omogućuje korištenje Tango i Daydream tehnologije. Tango je aplikacija temeljena na skupu senzora i računalnih softvera koja omogućuje korisnicima AR iskustvo na polju gaminga i navigacije. Daydream je Googleova platforma za visoku kvalitetu virtualne stvarnosti (VR) na mobilnim telefonima. ZenFone AR razvijen je u uskoj suradnji s Googleom, usto je i najtanji i najlakši uređaj koji omogućuje korištenje aplikacije Tango.

ASUS ZenFone Live prvi je smartphone koji ima ugrađenu i optimiziranu tehnologiju za uljepšavanje fotografija u stvarnom vremenu unutar aplikacije BeautyLive. ZenFone Live korisnicima omogućava stvaranje i prezentiranje savršenog izgleda tijekom objava i podjele videozapisa uživo na društvenim mrežama. Aplikacija BeautyLive kombinira pametne algoritme i hardversko ubrzanje kako bi automatski stvorila slike glatke kože i uklonila nepravilnosti, a jednostavno se integrira s Facebookom, Instagramom i YouTubeom.

Komentara 2

BL
bljak007
21:43 10.07.2017.

Jel može neki mobitel koji je neovisan o facebooku, i o inim povezanim mrežama??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije