Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dezorijentirani

Appleovi zaposlenici zabijaju se u vrata i zidove

apple
Foto: REUTERS
1/9
17.02.2018.
u 21:00

Iz Applea se još nitko nije oglasio vezano za ove probleme, no u kampus ne puštaju nikoga osim posebnih gostiju

Appleovi zaposlenici počeli su se nedavno seliti u novi futuristički kampus tehnološkog giganta poznat kao Apple Park, no već prvih dana na novom radnom mjestu mnogi se suočavaju s problemima.

Kako pišu svjetski mediji, mnogi zaposlenici gube orijentaciju unutar objekta zbog velikih staklenih panela. Jedan je Appleov zaposlenik navodno udario u staklo i od siline udarca ima posjekotine, a još ih se sedmero lakše ozlijedilo nakon što su glavom udarili o staklena vrata.

Iz Applea se još nitko nije oglasio vezano za ove probleme, no u kampus ne puštaju nikoga osim posebnih gostiju. Apple Park prostire se na površini od 708.200 četvornih metara. Solarni krov od 17 megawatta jedan je od najvećih na svijetu, a zgrada ima prirodnu ventilaciju. Okružuje ga više od 9000 stabala i šetalište duže od tri kilometra, a za zaposlenike je sagrađena i teretana.

Pogledajte i 5 najboljih mobitela 2017.:

Komentara 11

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
21:07 17.02.2018.

Ovo je prestrašno! Dajte evo stavljajte svaki po kunu, dvije u moju košaru pa da im odnesem kad su tako jadni da za prava vrata nemaju, nego moraju koristiti staklena. Pomognimo siromašnima!

ST
Startrack
03:51 18.02.2018.

Tako ste pisali i o novom aerodromu u Zagrebu lose pa ispade sve uredu. I o ona dva tunela u Srbiji, Srdjan i Krkan tako nesto. I ovdje ljudi cese naucit kuda hodaju i bice sve uredu.

DI
Diesel
22:33 17.02.2018.

1. travanj?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije