Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Samsung QLED TV prijamnik

Ante Vrban savjetuje kako i gdje pozicionirati najbolji TV prijamnik na tržištu

Samsung QLED TV prijemnik
Foto: Promo
13.11.2017.
u 09:56

Veliki Samsungov QLED TV prijamnik, smješten u samom središtu Vrbanova dnevna boravka, jedini je tehnički element oku vidljiv.

Sve što u životu radiš radi sa strašću. Sigurno ste taj savjet čuli nebrojeno puta. Isto bi vam poručio i naš poznati arhitekt Ante Vrban koji je svaki svoj dosadašnji projekt, a bilo ih je nebrojeno mnogo, upravo radio vodeći se vlastitom estetikom i strašću za uređivanjem.

Prije svakog projekta, poručuje Vrban, najvažniji je razgovor s klijentom i poštivanje njegovih želja, no kao kreativac i vizionar dopušta si sugerirati vlastite vizije još boljih rješenja za kompletno zadovoljstvo klijenta. Vlastiti stan je, kaže, uređivao dugo, no znao je što i kako želi pa njegov zagrebački dom odiše luksuzom i jednostavnošću. Tehniku bez koje danas ni jedno kućanstvo ne može, Ante je, kaže, posebno pomno birao jer je želio da mu se savršeno uklopi u stambeni prostor.

Veliki Samsungov QLED TV prijamnik, smješten u samom središtu Vrbanova dnevna boravka, jedini je tehnički element oku vidljiv. A tako je jer je, kako kaže Vrban, dizajniran da se savršeno uklapa u moderne i sofisticirane stambene prostore.

„U mojem slučaju televizor uglavnom služi za zabavu, slušanje glazbe i gledanje filmova i sportskih događanja te mi je bilo važno pozicionirati ga tako da ga jednako kvalitetno možemo gledati iz više kutova. Za to je izvrstan TV prijamnik zakrivljenog ekrana i takvog sam našao. QLED TV prijamnik dizajnerski je besprijekoran sa svih strana, uključujući i stražnju stranu uređaja koja je do sada uvijek bila puna kabela i nerijetko obložena jeftinom plastikom“, rekao je Vrban.

U videu koji slijedi kratkom ćemo vas šetnjom provesti kroz zagrebački stan Ante Vrbana, u kojem nam ovaj poznati arhitekt otkriva male tajne postavljanja Samsung QLED TV prijamnika u prostor.

 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije