Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Popularna mreža

Amerikanci na internetu najviše traže, a što drugo nego Facebook

fejs
AFP
04.05.2010.
u 11:20

Podaci se odnose na mjesec ožujak, a pokazuju da u prosjeku dva posto korisnika traži riječ Facebook, a odmah nakon toga slijede Facebook.com i Facebook login.

Najtraženija riječ na internetskim pretraživačima u SAD je Facebook. Podaci su to iz istraživanja koje je proveo analitički internetski servis Experian Hitwise na osnovi pretraživanja na Googleu, Yahoou i Bingu. 

Podaci se odnose na mjesec ožujak, a pokazuju da u prosjeku dva posto korisnika traži riječ Facebook, a odmah nakon toga slijede Facebook.com i Facebook login. Čini se da popularnost Facebooka nikako ne jenjava.

Ukupno 2,2 posto svih pretraga Amerikanaca ode na termine koje imaju veze s Facebookom. To znači da više od 85 milijuna Amerikanaca u pretraživač upiše riječ Facebook. 

Najtraženija riječ na internetskim pretraživačima u SAD-u je Facebook. Podaci su to iz istraživanja koje je proveo analitički web servis Experian Hitwise na osnovu pretraživanja na Googleu, Yahoou i Bingu.
Podaci se odnose na mjesec ožujak, a pokazuju da u prosijeku dva posto korisnika traži riječ Facebook, a odmah nakon toga slijede Facebook.com i Facebook login.
Ukupno 2,2 posto svih pretraga Amerikanaca ode na termine koje imaju veze s Facebookom. To znači da više od 85 milijuna Amerikanaca u pretraživač upiše riječ Faceboo
Ključne riječi

Komentara 1

MI
Misterx
15:48 05.05.2010.

U Americi je već uspjela masonska misija zaglupljivanja naroda.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije