Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Aktivniji i zdraviji životni stil uz Huawei P9 Lite & Huawei A1 pametnu narukvicu

Huawei P9 Lite
Foto: PR FOTO
1/12
PR
Autor
PR članak
19.09.2016.
u 15:15

Vjerojatno svaka osoba koja se bavi sportom ili nekim drugim oblikom fizičke aktivnosti zna da bez redovitog praćenja rezultata, postignuća i statistika nema dugotrajnog uspjeha. To se ne odnosi na profesionalne sportaše, koji već godinama koriste tehnologiju kako bi poboljšali svoje rezultate, već na „obične“ ljude koji svakodnevno vježbaju u fitness klubovima, voze bicikl ili trče svakog jutra. Ne samo da nam današnji pametni uređaji omogućuju da pratimo naš napredak, već se pomoću njih možemo i pohvaliti pozitivnim rezultatima nakon treninga, što je posebno važno u današnjem dobu društvenih mreža. Ključna stvar koja je važna za ljude koji se u svom svakodnevnom treningu oslanjaju na tehnologiju je da je ona pouzdana i jednostavna za korištenje, stoga je mudro koristiti uređaje provjerenih proizvođača. Upravo je kombinacija Huawei P9 Lite pametnog telefona i Huawei A1 pametne narukvice idealna za sve rekreativce jer predstavlja savršenu platformu za praćenje svakodnevnih rezultata treninga. Uz njih, idealna je i za osobe koje se ne bave nikakvom fizičkom aktivnošću jer im pruža dodatan poticaj da i sami posvete više pažnje zdravom i aktivnijem načinu života.

Huawei P9 Lite pametni telefon savršen za sve rekreativce

Huawei P9 Lite spreman je pratiti fizičke aktivnosti korisnika čim ga osoba izvadi iz kutije jer dolazi s instaliranom aplikacijom Zdravlje koja prati i bilježi rezultate tijekom treninga, bez obzira koji je cilj korisnika; smanjiti tjelesnu težinu, potrošiti određen broj kalorija ili vidjeti udaljenost koju je osoba prešla hodajući, trčeći ili vozeći bicikl. Aplikacija samostalno može izračunati indeks tjelesne mase i dati savjet koliko je kilograma potrebno izgubiti kako bi se postigla idealna tjelesna težina, a koristeći senzore ugrađene u pametni telefon, između ostalog, računa i broj napravljenih koraka.

Kada korisnik ima potrebu za dodatnim značajkama kojima bi htio obogatiti svoj trening ili fizičku aktivnost, na svoj pametni telefon može instalirati aplikaciju Endomondo uz pomoć koje može pratiti i unos hrane ili iskoristiti već pripremljene trening staze, a može se uključiti i u zajednicu s čijim članovima se može natjecati.

 

Tijekom svakodnevnog treninga, Huawei P9 Lite može služiti i kao savršen glazbeni player s mnoštvom brzih i dinamičnih pjesama koje će pružiti dodatan poticaj za još bolje rezultate, a na svim većim glazbenim servisima postoje i posebne playliste za bavljenje sportom. Postignuti rezultati i ostali statistički podaci mogu se pregledavati na izvrsnom 5,2-inčnom ekranu u FULL HD rezoluciji, a tijekom treninga vrhunska 9-megapikselna prednja kamera poslužit će i za pokoji selfie. Uz to, za ovaj pametni telefon ni duže biciklističke rute ne predstavljaju nikakav problem jer se Huawei P9 Lite odlikuje baterijom kapaciteta od čak 3,000 mAh!

Huawei Color Band A1 pametna narukvica

Svakodnevnu fizičku aktivnost ljudi i sportskih rekreativaca Huawei je podignuo na još višu razinu i to ponudivši im gadget s funkcionalnostima koje se savršeno nadopunjuju s onima dostupnim na pametnom telefonu Huawei P9 Lite. Elegantna pametna narukvica Huawei A1, osim što mjeri broj napravljenih koraka i pređene udaljenosti, također kontrolira kvalitetu sna korisnika, a uz to ga i upozorava u slučaju izloženosti prejakom suncu, tj. štetnom UV zračenju. Narukvica savjetuje o potrebi nanošenja kreme za sunčanje, sunčanih naočala, kape ili šešira te o potrebi uzimanja tekućine kako bi se izbjegla dehidracija. Ta značajka idealna je za fizički aktivne ljude, ali i za, primjerice, majke s malom djecom.

Uređaj radi neovisno o pametnom telefonu, stoga ga tijekom fizičke aktivnosti korisnik može ostaviti na sigurnom kod kuće, a svi prikupljeni podaci sinkronizirat će se odmah nakon što se osoba vrati kući. Uz to, pametna narukvica Huawei A1 sama određuje hoda li osoba, trči ili vozi bicikl.

 

Tijekom spavanja, uređaj prati trajanje i kvalitetu sna te ga dijeli na razdoblja laganog i dubokog sna, koji je posebno važan za zdravlje svake osobe, a takvi specijalizirani podaci ne mogu se prikupiti samo pametnim telefonom. Pametna narukvica teži svega 20g što je posebno važno kod spavanja tijekom noći. Uz to je otporna na vodu i prašinu, a potpuno napunjena baterija može potrajati čak i do 28 dana.

Nevjerojatan Huawei paket

Huawei P9 Lite i pametna narukvica Huawei A1 u paru čine osobnog trenera na kojeg se svatko može u potpunosti pouzdati. Uz njihovu funkcionalnost i besprijekoran rad u paru, ovi uređaji i izgledaju odlično, a same narukvice Huawei A1 mogu se izmjenjivati i dolaze u nekoliko boja te silikonskoj i kožnoj varijanti. Na taj način ona postaje i nezamjenjivi modni dodatak koji se uklapa u svačiji modni izričaj. Upravo zato pametna narukvica Huawei A1, u kombinaciji s pametnim telefonom Huawei P9 Lite predstavlja savršen dodatak za sve rekreativce, ali i one koji su manje fizički aktivni, a od početka rujna uz svaki kupljeni Huawei P9 Lite na hrvatskom tržištu moći će se dobiti potpuno besplatno.

Za više informacija posjetite Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei stranicu za korisnike.

Želite prijaviti greške?