Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ako se želite osjećati kao pravi digitalni nomad, razmislite o dobrom mobilnom ekosustavu!

Samsung
28.01.2022.
u 12:20

Ekosustav pametnih uređaja donosi brojne mogućnosti i jednostavni ulazak u lak i spretan digitalni život

Digitalni nomadi kao putujući poduzetnici i radnici pojavili su se tek u posljednjih nekoliko godina. O njima se sve više bruji, a mnogi od njih neko vrijeme ostanu upravo u Hrvatskoj. Digitalni nomadi ne bi se zvali „digitalni“ da ne ovise o svojim tehnologijama za obavljanje svakodnevnog posla, a najvažnije im je da imaju dobar pristup internetu kada tijekom putovanja po svijetu uzmu pauzu da odrade posao. Kako su digitalni nomadi česta tema razgovora, nije tajna da i razmišljamo o tome koliko je zapravo njihov način života primamljiv i jednostavan.

Moderni nomadi ovise o ekosustavu

Svaki digitalni nomad ima svoje tehnološke ljubimce koji su tajna njegovog putujućeg uspjeha. Međutim, ta tehnologija nije rezervirana samo za njih, nego može poslužiti i nama, osobama tradicionalnog „sjedilačkog života“ kako bi obavili što više posla u hodu. Kvalitetan multitasking traži najbolju kombinaciju tehnologije, zbog čega su brojni brendovi kreirali svoje vlastite ekosustave uređaja koji mogu djelovati individualno, ali u zajedničkom radu nadopunjuju jedno drugog. Ekosustav čine različiti pametni uređaji kao što su pametni telefon, sat, slušalice i slično, a unutar ekosustava lako se sinkroniziraju jedan s drugim.

Snaga ekosustava je ključ

Ne treba dugo tražiti takav snažan i moćan ekosustav od onog kojeg je kreirao Samsung. Ovaj najnoviji Samsung Galaxy ekosustav uključuje preklopne pametne telefone Galaxy Z Fold3 5G ili Galaxy Z Flip3 5G, kao i Galaxy Buds2 bežične slušalice te Galaxy Watch4 pametni sat. Iako je svaki ovaj uređaj vrhunski komadić tehnologije, kada se udruže u ekosustav pružaju nevjerojatno korisničko iskustvo s kojim će se svaki zadatak obaviti u tren oka, a zabava biti zajamčena na najvišem nivou.

Inovativnost i multitasking

Preklopni pametni telefon Samsung Galaxy Z Fold3 5G donosi prednji zaslon koji se lako može čitati u hodu kao klasičan pametni telefon, ali i dvostruki stražnji zaslon koji ovaj uređaj u sekundi pretvara u praktičan tablet. Moguće je prikazati više aplikacija odjednom pomoću Multi-Active opcije pa u isto vrijeme voditi bilješke dok se prati poziv. Galaxy Z Fold3 5G je iznimno inovativan i zbog podrške za
S Pen olovku, a može se koristiti i bez ruku tako da ga se položi na ravnu površinu pod željenim kutem.

Ako vam je praktičnost korištenja veći prioritet u digitalnom nomadskom životu, bit ćete oduševljeni sa Samsung Galaxy Z Flip3 5G pametnim telefonom koji u sklopljenom izdanju stane u svaki džep. Za društvene mreže moguće je snimiti odličan selfie bez upotrebe ruku uz pomoć Flex Mode načina rada, a korisna je i Quick Shot opcija za snimanje videa prednjom kamerom. Ako slučajno usred ubrzanog nomadskog stila rada dođe do pada pametnog telefona iz ruke, Galaxy Z Flip3 5G ostat će i dalje besprijekorno primamljiv zahvaljujući Gorilla Glass Victus zaštitnom staklu. Ni kiša ovom ljepotanu ne može ništa, jer je Galaxy Z Flip3 5G nositelj IPX8 certifikata vodootpornosti.

Sat koji može sve

Zahvaljujući mogućnostima ekosustava, svi kojima se sviđa stil života digitalnog nomada bit će oduševljeni kada osjete kako se lako Samsung Galaxy Watch4 spaja s Galaxy Z Flip3 5G i Z Fold3 5G pametnim telefonima. Kada vas netko zove na pametni telefon ili vam šalje e-mailove i poruke putem društvenih mreža, možete ih odmah pročitati putem sata. Osim praktičnosti, i digitalni nomadi moraju ostati zdravi i fit, za što je Galaxy Watch4 idealan suputnik. Watch4 prati otkucaje srca i disanja te stanje cijelog organizma, a moguće je provjeriti i omjer masnoće i mišićnog tkiva zahvaljujući analizi bioelektrične impedancije (BIA). Ako želite provjeriti kako spavate poslije aktivnog radnog dana digitalnog nomada, značajka Sleep Scores pruža detaljne informacije o kvaliteti odmora i sna, a može prepoznati i simptome apneje prateći razinu hrkanja i kisika tijekom spavanja.

Nema pozadinske buke

Digitalnim nomadima nikad nije lako voditi poziv ili slušati što druga strana ima za reći zbog gužve u pozadini dok se radi u hodu ili na nekoj poznatoj lokaciji. Srećom, tu su odlične Galaxy Buds2 bežične slušalice koje su posebno ergonomski dizajnirane da se mogu nositi tijekom cijelog dana. Active Noise Cancellation tehnologija otklanja svu pozadinsku buku, ali moguće je uključiti i filtriranje važnih zvukova koje možemo čuti čak i kada slušamo glazbu, recimo tijekom hodanja kroz promet.

S ovim Samsung Galaxy ekosustavom, možemo doista početi živjeti život digitalnih nomadi, a možda i jednog dana postati jedan i putovati svijetom radeći online. Uplovite u čarobni svijet Galaxy ekosustava i otkrijte kako tehnologija omogućuje produktivan rad s bilo kojeg mjesta na planeti. Za više informacija posjetite www.samsung.com/hr/home/.  

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije