Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Katastrofa

U Rusiji se urušio rudnik, 88 rudara ostalo zatočeno ispod zemlje

rudnik
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
25.02.2016.
u 14:05

Do katastrofe je navodno došlo nakon što se noseća stijena u rudniku iznenada srušila

Tijekom prijepodnevna na sjeveroistoku Rusije u republici Komi urušio se rudnik ugljena i zarobio 90-ak rudara ispod zemlje.

Do katastrofe je navodno došlo nakon što se noseća stijena u rudniku iznenada srušila. Evakuacija zarobljenih radnika je u tijeku, a dodatne neprilike spasiteljima zadaje položaj rudnika koji se nalazi na teško pristupačnom mjestu iznad Arktičkog kruga. Prema posljednjim informacijama pod zemljom je u trenutku katastrofe bilo 88 radnika.

Većina rudara radilo je na dubini od jednog kilometra nakon što se stijena odlomila.-Prioritet nam je izvući ljude iz rudnika, a tek tada moći ćemo utvrditi što se točno dogodilo- kazao je glavni dispečer Elizaveta Nakhtigal za RT.

>>Jama Barbara uz Cibonu kao pravi rudnik ugljena

>>Rudnik soli Wieliczka - jedinstveni svjetski turistički fenomen

Komentara 3

ZA
zajec
19:54 25.02.2016.

blago njima nece videti kad im nato udari nuklearke,sirotinji

ZA
zajec
19:56 25.02.2016.

rade za putler-a i kruh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije