Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Grade se skloništa

Rusija poručila građanima: Uskoro bi se mogao dogoditi nuklearni rat s državama Zapada

putin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
05.10.2016.
u 09:00

Rusija se sukobila sa zapadnim silama zbog politike u Siriji, gdje je optužuju da bombardira civile, zbog čega je SAD prekinuo pregovore s Moskvom

Ruska državna televizija objavila je zabrinjavajuće upozorenje o mogućem nuklearnom ratu sa Zapadom nakon što su tenzije na Bliskom istoku došle na najvišu razinu dosad, piše Metro

Zvezda, nacionalna televizija kojom upravlja rusko Ministarstvo obrane, prošlog tjedna objavila je da "shizofreničari iz Amerike 'oštre' nuklearno oružje za Moskvu".

Sukob zbog Sirije

Ruski predsjednik Vladimir Putin potpisao je u ponedjeljak odredbu kojom suspendira sporazum između Rusije i SAD-a o raspolaganju plutonijem.

Ruski dužnosnici prošlog su tjedna potvrdili da se grade podzemna skloništa u koja stane 12 milijuna ljudi, dovoljno da se u njih smjesti cijela populacija Moskve. 

Rusija se sukobila sa zapadnim silama zbog politike u Siriji, gdje je optužuju da bombardira civile, zbog čega je SAD prekinuo pregovore s Moskvom.  

I Rusija i članice NATO-a sposobne su pokrenuti nuklearne napade jer imaju više od 1500 nuklearnih bojnih glava. 

>>Putin poslao poruku Obami: Dekretom suspendirao sporazum o raspolaganju plutonijem

>>Rusi poručili Amerikancima: 'Ne uplićite se u Siriju, to bi dovelo do zastrašujućih tektonskih pomaka'

Komentara 174

DU
Deleted user
09:47 05.10.2016.

Ako Clintonica postane predsjednik, onda imamo sigurno rat sa Rusima!

ĆA
ćaćaća
09:49 05.10.2016.

nisam primjetio da rusija prima izbjeglice..milijuni izbjeglica se sele na zapad..

KH
k.h.9
10:47 05.10.2016.

Ameri barem priznaju kad greškom pogode neki civilni objekt i izvinu se ali Rusi nebi priznali nikad pa kad ih se optuži da su granatirali bolnicu odmah prijete nuklearnim ratom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije