Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽNA SUDBINA

Ova tragična fotografija postala je simbol napada u Nici

nica
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
15.07.2016.
u 11:31

Fotografija Reutersova reportera Erica Gaillarda prikazuje lutku bebe kako leži uz prekriveno tijelo

Nakon krvavog terorističkog napada u Nici svijet su obišle mnoge potresne fotografije s mjesta događaja, uključujući i one koje prikazuju brojna mrtva tijela na tlu.

Jedna od takvih je i fotografija Reutersova reportera Erica Gaillarda na kojoj se vidi kako uz prekriveno tijelo leži lutka bebe.

Fotografija koja bi mogla postati simbol sinoćnjeg napada šokirala je i rastužila brojne korisnike društvenih mreža, od kojih su neki zaključili da tijelo pripada djevojčici.

– Fotografija djevojčice s lutkom slama mi srce. To se doista dogodilo. Ovo je strašno – komentirala je jedna korisnica Twittera.

 

– Ovdje je djevojčica s lutkom. Večeras u Nici. Nevini su uvijek prve žrtve – napisao je drugi korisnik.

– Ovo nije ljudski. Ovo nema religiju. Ovo nema mjesta u našem svijetu – komentirao je James McVey.

 

Među poginulima u napadu, kojih je prema posljednjim informacijama 84, ima i djece. Bolnica Lenval objavila je da je primila 50-ak djece i adolescenata, uključujući i dvoje koji su umrli tijekom operacija.

>> Dramatična ispovijest: 'Našao se licem u lice s čovjekom koji je počinio masakr'

>> Snimljen trenutak napada kamionom u Nici: Vozio 2 kilometra i gazio ljude

Komentara 40

MN
mate.no
11:56 15.07.2016.

Grozota Sucut svim poginulim ljudima Nemojte vecernji makar vi stavljat slike poginule djece zamolio bih vas na ljudski nacin..ako svjetski mediji nisu normalni i zele prezentaciju sebe kroz te bezpomocne mlade zrtve onda neka rade to na svoji dusu i obraz!!

SU
subara
12:30 15.07.2016.

neka ih je..bu sada. sam neka ih pustaju u europu. kako kazu pa neka i ono su ljudi. ma oni su zivotinje.

Avatar reeperbahn
reeperbahn
13:22 15.07.2016.

Bitno da se gomilaju snage prema Rusiji..ona je glavni neprijatelj. Bitno da se bombardira Assad. Bitno da se srusilo Gadafija . Bitno da nam je Izrael prijatelj. Jel mozda Rusi tjeraju Sunite iz Sirije u Tursku pa ovi u Europu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije