Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stajala na WC školjci

Majka se prvo nasmijala pa rastužila kad je shvatila što joj kći radi

Djevojčica
Foto: Facebook
1/2
22.06.2016.
u 08:48

- Snimila sam ovu fotografiju jer sam prvo mislila da je smiješna. Planirala sam je poslati suprugu da mu pokažem što radi naša 3-godišnjakinja - ispričala je Stacey.

Amerikanka Stacey Wehrman Feely iz Michigana naletjela je na svoju kći kako stoji na WC školjci pa ju je išla uslikati kako bi smiješnu fotografiju mogla poslati suprugu.

No, kada je shvatila zašto je to njezina kći napravila Stacey se rastužila. - Snimila sam ovu fotografiju jer sam prvo mislila da je smiješna. Planirala sam je poslati suprugu da mu pokažem što radi naša 3-godišnjakinja - ispričala je Stacey.

- No, kada mi je rekla što radi, slomila sam se. Vježbala je vježbu za izvanredno stanje u maloj školi koju pohađa, što treba činiti ako ste ostali zarobljeni u WC-u - opisala je majka tužnu situaciju u kojoj joj je kći vježbala skrivanje od naoružanog napadača, slučajeva koji se sve češće događaju u SAD-u.

- U tom trenutku je sva nevinost za koju sam mislila da moja 3-godišnjakinja ima nestala. Političari, pogledajte. Ovo je vaše dijete, vaša djeca, vaši unuci i praunuci i buduće generacije koje stižu. Živjet će život i odrastati u svijetu koji se temelji na vašim odlukama. Njima su jedva tri godine i skrivat će se tako da stoje na WC školjci - napisala je majka u objavi na Facebooku.

- Ne znam što će im biti teže, pokušaj da ostanu tiho duže vremena ili držanje ravnoteže - napisala je majka i dodala da kontrola oružja ne bi eliminirala 100 posto oružanih zločina, ali ako bi učinila ikakvu razliku, isplati se.

- Ne pravim se da imam sve odgovore, ali ako ne želite da vam djeca ne stoje na WC školjci, trebamo nešto učiniti! - napisala je.

>> Majka se šokirala kad je shvatila da je u videu koji se proširio internetom – njezino dijete

>> Šokirala se kad je ovo ugledala u kćerinoj ladici: 'Odmah dolazi kući!'

>> Jedan od žrtava iz WC-a slao poruke mami: 'Volim te. Zovi policiju, ubit će me'

Komentara 20

Avatar navijač
navijač
11:09 22.06.2016.

Nažalost mnoga hrvatska djeca se nisu spasila ni u podrumu , za vrijeme jugo- velikosrpske agresije.

Avatar poklon1234
poklon1234
10:40 22.06.2016.

to nam je NATO borba dala...

NJ
nada.jurincic
09:45 22.06.2016.

Koja je ovo propaganda u USA da se oduzme oružje narodu!!NE dajte Ameri oružje,to je jedino šta narodima preostaje u odnosu na zionističke nakane.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije