Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo-bomba

Eksplozija u uredu MMF-a u Parizu: Jedna osoba ozlijeđena

Eksplozija, MMF
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
16.03.2017.
u 12:38

Jedna osoba ozlijeđena je u eksploziji pisma koje je stiglo u ured Međunarodnog monetarnog fonda u Parizu

Jedna osoba ozlijeđena je u eksploziji pisma koje je stiglo u ured Međunarodnog monetarnog fonda u Parizu nakon što su otvorili omotnicu, javljaju svjetski mediji.  

Ozlijeđena je osoba koja je otvorila kuvertu, a stradala mu je ruka i lice. Ured MMF-a u Parizu smješten je u ulici Avenue d'lena, u blizini Elizejske poljane.

Šefica MMF-a Christine Lagarde ovaj napad nazvala je 'kukavičkim činom nasilja' te dodala kako MMF radi s policijom na rasvjetljavanju ovoga slučaja. 

Eksplozija se dogodila dan nakon što je u njemačkom ministarstvu financija u Berlinu pronađen paket s bombom koji je bio namijenjen ministru Wolfgangu Schäubleu. Odgovornost za taj napad preuzela je grčka ultraljevičarska skupina Zavjera vatrenih ćelija. 

>> U terorističkom napadu automobilom bombom ubijen trogodišnji dječak

Ključne riječi

Komentara 6

TR
trevis
13:15 16.03.2017.

VL=smeće..brišite i to bagro

DU
Deleted user
12:58 16.03.2017.

"Grčka ultra ljevičarska skupina Zavjera vatrenih ćelija. " Kud ovo smjestiti u kontekst?!

KA
Kamzar
12:48 16.03.2017.

Mohamed?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije