Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MISS HRVATSKE

Missica Antonija Gogić upoznala znamenitosti Bjelovara

Antonija Gogić
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/12
07.11.2014.
u 16:53

Predivna Antonija nakon šetnje se prepustila ženskim razgovorima uz kavu u Caffe baru Art

Antonija Gogić, Miss Hrvatske, za današnjeg boravka u Bjelovaru prvotno je obišla Socijalnu zadrugu "Pružimo ruke" čije polaznice izrađuju rukotvorine od prirodnih materijala (kao što su listovi kukuruzovine, odnosno komušina, krep papir...) a najveća je zanimljivost da će u London ponijeti upravo neke od bjelovarskih unikatnih rukotvorina.

Međutim, predsjednica zadruge Đurđa Adlešič, kao susretljiva je domaćica najljepšu Hrvaticu upoznala sa gradom i znamenitostima, da bi u konačnici nakon šetnje zajednički popile kavu u Caffe baru Art.

>> Nova Miss Hrvatske je Antonija Gogić

>> Doniraj knjigu za Gunju i zagrli Miss Hrvatske

Komentara 2

DU
Deleted user
07:47 08.11.2014.

Pročitavši tu vijest, pao sam s nogu od silne oduševljenosti.

BJ
Bjelovar112
17:34 07.11.2014.

Vau djurdja je seke odvela kod Srecka a ne kod Mire nebu dobro

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije