Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'RAT' ZBOG TRUMPA

Zvijezda ocrnila Trumpa, dobila brutalan odgovor, pa poslala još jaču poruku!

Donald Trump lebron James
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.02.2018.
u 11:38

- Mislim da sam kao afroameričko dijete u gradu sa samohranom majkom u nestabilnoj financijskoj situaciji pobijedio sve izglede. I zato neću šutjeti i driblati.

- Trump ne razumije ljude i fućka mu se za njih - poručio je košarkaš Cleveland Cavaliersa LeBron James koji je protiv kontroverznih stavova američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Odgovor nije trebao dugo čekali, napala ga je FOX-ova novinarka Laura Ingraham koja podržava američkog predsjednika.

- Evo što se dogodi kada ranije napustite školu zbog NBA lige. Nije pametno tražiti političke savjete od nekoga tko zarađuje 100 milijuna dolara zbog igre s loptom - poručila je Ingraham pa dodala:

- Veliki ste igrač, ali nitko za vas nije glasao. Milijuni su odabrali Trumpa da bude njihov trener i zato zadržite svoje političke komentare za sebe. Ili, šuti i driblaj!

LeBron nije ostao dužan novinarki...

- Ovo samo pokazuje da sam bio u pravu. Sigurno neću šutjeti i driblati, previše značim društvu i mladima za koje osjećam da nemaju izlaza. Treba im netko pomoći. I da, volio bih da je provjerila činjenice. Završio sam srednju školu, nisam je ranije napustio. Mislim da sam kao afroameričko dijete u gradu sa samohranom majkom u nestabilnoj financijskoj situaciji pobijedio sve izglede. I zato neću šutjeti i driblati, jer toliko značim djeci koja se ugledaju na mene.

Komentara 10

DU
Deleted user
11:44 18.02.2018.

Dobro mu je rekla novinarka, a on je odgovorio na emociju koja nema nikakvog uporista u cinjenicama.

DU
Deleted user
12:00 18.02.2018.

vi novinari svugdje gurate tu riječ brutalan a sami neznate njeno značenje...valjda je to u modi

MO
moroder
11:45 18.02.2018.

Odlican odgovor

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije