Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKIJANJE

Zubčić deveti nakon prve vožnje u Garmisch Partenkirchenu

Filip Zubčić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
02.02.2020.
u 13:26

Norvežanin Henrik Kristoffersen je drugi (+0,08), iza njega je sunarodnjak Leif Kristian Nestvold-Haugen (+0,13), dok je na četvrtoj poziciji Francuz Alexis Pinturault (+0,18). Čak 13 skijaša je unutar jedne sekunde nakon prve vožnje

Hrvatski skijaš Filip Zubčić nakon prve vožnje veleslaloma za Svjetski kup u njemačkom Garmisch Partenkirchenu nalazi se na devetom mjestu sa 63 stotinke zaostatka za vodećim, Švicarcem Loicom Meillardom

Norvežanin Henrik Kristoffersen je drugi (+0,08), iza njega je sunarodnjak Leif Kristian Nestvold-Haugen (+0,13), dok je na četvrtoj poziciji Francuz Alexis Pinturault (+0,18). Čak 13 skijaša je unutar jedne sekunde nakon prve vožnje.

Druga utrka je na rasporedu u 13.30 sati, a Filip Zubčić ima priliku ostvariti još jedan dobar plasman u svojoj najjačoj disciplini, u kojoj je ove sezone tri puta bio među deset, s tim da je 11. siječnja u Adelbodenu zauzeo drugo mjesto,  što mu je najbolji rezultat u karijeri.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije