Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glasine u Španjolskoj

Znak da Raketa odlazi? Barca misli opelješiti Ajax do daske

Lionel Messi i Ivan Rakitić
Foto: UESyndication/PIXSELL
1/7
16.05.2019.
u 15:30

Vijesti s Nou Campa radoznalo osluškuje Inter

Čini se da su čelnici Barcelone odlučili opelješiti momčad Ajaxa do daske. Nakon što je ovih dana službeno potvrđeno da je katalonski gigant doveo Frenkieja de Jonga, sve govori da će uskoro novi član Barce postati i njegov dojučerašnji suigrač Matthijs de Ligt.

Istina, de Ligtovi menadžeri još uvijek slušaju ponude ostalih zainteresiranih klubova, ali glasine govore da je momčad s Nou Campa ipak ta koja drži 'pole position'.

Ali ako ste mislili da je to sve...  List As u četvrtak otkriva da je na meti kluba i Donny Van de Beek, još jedan veznjak amsterdamske škole, odnosno da kladionice vide Barcelonu kao favorita u utrci za njegovim potpisom.

Pa bude li to doista slučaj, dovede li Barcelona i Van de Beeka, u veznom će redu nastati golema gužva. Drugim riječima, nekog će se ipak morati prodati, pa vijesti s Nou Campa radoznalo osluškuje Inter.

Milanski klub silno želi dovesti hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića, spreman je platiti traženih 50 milijuna eura, te nedostaje još samo Raketin mig da može započeti operacija. No, hoće li to u Interu dočekati, drugo je pitanje. Rakitić je posljednjih tjedana više puta ponovio da želi ostati na Camp Nou.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije