Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE MU PRVI PUT

'Zločesti' dečko koji je u vezi s lijepom Hrvaticom razbjesnio srpske medije

Nick Kyrgios
Foto: Screenshot/Twitter
1/5
14.07.2019.
u 14:19

Kyrgios je inače u vezi s Ajlom Tomljanović, rođenom Zagrepčankom koja također nastupa za Australiju, a nedavno su bili dio 'ljubavnog trokuta' nakon što se počelo nagađati kako Kyrgios veže nešto više od prijateljstva s jednom od najljepših tenisačica Genie Bouchard

Uoči velikog wimbledonskog finala između Rogera Federera i Novaka Đokovića svoj prostor u medijima osigurao si je Nick Kyrgios, Australac koji je u drugom kolu ispao od Rafaela Nadala

Zločesti dečko svjetskog tenisa nikada nije skrivao svoju netrpeljivost prema srpskom tenisaču, a to je učinio i danas putem Twittera. 

"Federer, molim te pobijedi", poručio je Nick  i tako jasno odabrao stranu, što ne treba čuditi. Ovom porukom razbjesnio je medije iz Srbije koji mu poručuju kako je 'pao na niske grane'.

Kyrgios je inače u vezi s Ajlom Tomljanović, rođenom Zagrepčankom koja također nastupa za Australiju, a nedavno su bili dio 'ljubavnog trokuta' nakon što se počelo nagađati kako Kyrgios veže nešto više od prijateljstva s jednom od najljepših tenisačica Genie Bouchard.

>>>> Pogledajte finale humanitarnog turnira na Šalati

Komentara 5

Avatar B
B
14:33 14.07.2019.

hehe "Kyrgios pao na niske grane"... otkud je pao? Pa govorimo o čovjeku kojem je najveći uspjeh jedno jedino finale Masters 1000 turnira, koje je izgubio. O Grand Slamu da i ne govorimo...

Avatar Le-Freak
Le-Freak
14:47 14.07.2019.

Srbsko-grcka "ljubav". Samo mi zao ove Hrvatice koju ovaj Kyriguzos vara i zlostavlja. Ali mozda mi i ne treba biti zao, sama si ga izabrala.

MM
Marko_M
13:46 15.07.2019.

Taj je nikakav igrac. Zato samo i prica gluposti o svim igracima u medijima da se promovira. Umjesto sa nauci igrati tenis.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije