Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTAR IZBORNIKA
Povratak na članak

Zlatko Dalić: Sve je i dalje u našim rukama, to je ono što smo htjeli

- Nemam što zamjeriti igračima. Mogu im samo čestitati na borbi i htijenju kao i navijačima koji su došli po kiši - rekao je Dalić

Komentari 28

MR
mrkikrki
00:01 12.10.2021.

Sve je bilo u nasim nogama otpocetka pa eto zavrsili na drugom mjestu. Sve ce bit u nasim nogama kad napokon postrojis vise standardnih 11 i odlucis se kako cemo igrat

VL
KI
kiseli
06:29 12.10.2021.

Ne Zlatko sve je u tvojim rukama i tog se jedino bojimo

VL
Avatar xnomenx
xnomenx
00:32 12.10.2021.

uslo se u utakmicu "lako cemo" i nakon toga je zalaganje bilo dobro ali tesko je u utakmici mjenjati mentalitet igre sa 50% na 100%. dalicu,kad ces ti i tvoj stozes shvatiti da se jesenske utakmice nebi trebali igrati po selima gdje je teren nesposoban izdrzati kisu ? hrvatska igra tehnicku i pas igru a za takvu igru treba kvalitetan teren.

VL
DU
Deleted user
05:44 12.10.2021.

Kada mi trener u bilo kojem sportu "čestita na borbenosti i htijenju svojim igračima", povraća mi se lagano. Ispada da se to ne podrazumijeva. Prazne floskule kao pokriće za loš rezultat gore su i od samog lošeg rezultata. Bljutavo.

VL
Avatar Zavratnica
Zavratnica
05:33 12.10.2021.

Daliću odlazi!

VL
Avatar comparator
comparator
08:03 12.10.2021.

Najveći neprijatelj svakog izbornika je sam izbornik !

VL
Avatar javorko
javorko
07:16 12.10.2021.

Postoji jedna "bolest" a o d nje boluju cijeli narod i neki pojedinci..zval bi se "nemam veze s realnoscu"..od te bolesti boluje Dalic..na svjetskom se vidjelo ili dalo naslutiti da nisi vrhunski trener i sve je to bila puka ogromna sreca..da je tako dokazali su francuzi pobjedom s 4:2 a samo nekoliko mjeseci spanjolci s 6:0..mudar trener bi u finalu igrao na nerjeseno a ne dobio 4 gola..a eurosko prvenstvo je pokazalo sumnju ..sve ostalo je samo natezanje i gubljenje vremena

VL
Avatar turskicobane
turskicobane
23:50 11.10.2021.

Bit će to nakraju dobro spržit ćemo Ruse na Poljudu.Samo da budemo kompletni. Loš Livaković,mali Stanišić je podlego (ali će biti igrač za sami vrh). Vida polako zalazi,nije to to više. Realizacija odnosno koncentracija mora biti puuuuno bolja. Bit će to na kraju sve ok. Dobit ćemo neke nove igraće i mogućnosti.Ako ništa dobro je daje protreso svlačionu i dao mogućnost drugim.💪🔥🇭🇷

VL
BA
banini
07:20 12.10.2021.

Jučer je bilo sve u vašim rukama, samo niste već dugo išli u Međugorje pa vas napustila sreća. tako će i dalje biti sve u vašim rukama. Nesposoban trener, indisponirana reprezentacija i sve ovisi o sreći. No ono što se jučer dogodilo jest to da su nam Slovaci pokazali gdje nam je mjesto i koliko su naše vrijednosti precijenjene. Pa i pobjeda u Slovačkoj je čista sreća. Niti jedne gol akcije i onda jedna lopta s neba padne Brozoviću na nogu i on pogodi. Jučer je bilo akcija ali realizacija traljava. Gol Modrića nije majstorija čista slučajnost.

VL
OO
onaj_od_tamo
07:37 12.10.2021.

Sto jos moramo proci i vidjeti da trener nema pojma? Nekad momcad igra dobro, nekad lose, nekad ima peh - ali u svemu ovome ovaj trener nema nikakav utjecaj. Mogli bi postaviti moju babu kao izbornika i ona nebi nimalo losiji posao napravila (mozda cak i bolji...)

VL
CG
crna.guja10
23:32 11.10.2021.

Kakovo lagano objašnjenje.....Sad je za očekivati da za iduću utakmicu pozove deset igrača Hajduka, ma gdje igrali.......

VL
VL
????
09:07 12.10.2021.

Najveća nesreća naše reprezentacije je da su dva najveća uspjeha izborila dva uvjerljivo najlošija izbornika. Odnosno unatoč Ćiri su osvojili broncu i unatoč Daliću srebro. Zadatak HNS-a je da konačno nađe nekoga untaoč kome će igrači postati prvaci.

VL
FO
fouche541
00:20 12.10.2021.

Bilo bi najbolje da nađe 11 standardnih i prestane se bojati protivnika.

VL
DU
Deleted user
14:02 12.10.2021.

Zasto nije Ivusic igrao jucer i gdje je bio Kovacic? Ma Dalic nema pojma.

VL
Avatar dzambo
dzambo
03:14 12.10.2021.

Jedina SRECA je da imamo Ruse za protivnike u odlucujucoj tekmi i to doma...JER da nije tak sa ovakvom igrom ne bi imali ni sanse da budemo ''prvi'' u skupini na kraju...''mozda'' drugo mjesto i to bi bilo upitno....od SP U Rusiji ova Repka nije ni 20% u igri od one igre tada....a NIJE se vodilo racuna da se NA VRIJEME nova generacija polako al sigurno uigrava i da se pravi novi ROSTER Repke od igraca koji ce igrat VECINOM na svakoj tekmi....uzdalo se na one starije iz Rusije i nek se pogleda okolo Repke Spanije,Francuza,Engleza,Njemaca,Belgijanaca i oni ponekad ''stekaju'' ALI vidi se da na vecini tekmi te Repke dominiraju i stvaraju igru i ogroman broj prilika...dok kod nas je sve to svedeno na nekih bukvalno receno 15-20 Min bljeska u igri i nadati se da ce to biti dovoljno...i sad ce opet proci 20 i vise god. dok ponovo budemo imali Repku koja ce biti medju prvih 10 u Svijetu....i na kraju ''zamislite'' igru ove Repke protiv Spanije Francuske i slicnih SADA I ONDA razlike su ogromne...jer danas ne bi imali ni sanse za 'remi protiv njih......

VL
BL
blekpanther
01:23 12.10.2021.

Nadam se da je Zlatko uočio problem ? A on je na golu i zove se Livaković! Čovjek ne zna istrčat vidi prvi gol a kad istrči katastrofa (drugi gol)

VL
IL
ilustrator
07:58 12.10.2021.

dalićev krimen je osvajanje drugog mjesta na svjetskom nogometnom prvenstvu! taj povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije nikakako da sjedne polovici kritičara, dok druga polovica misli da su oni bili treneri da bi bili prvi!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.