Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENI PROTIV SLOVAČKE

Zlatko Dalić objavio popis za ključnu utakmicu Hrvatske i ima veliku vijest!

Zlatko Dalić
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/5
28.10.2019.
u 12:37

– Uz potporu punog stadiona, ne sumnjam u pozitivan i uspješan završetak kvalifikacija – poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Zlatko Dalić objavio je popis za utakmicu sa Slovačkom, ključni susret u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo koji se 16. studenoga igra na Rujevici te prijateljsku utakmicu s Gruzijom tri dana poslije u Puli. Najvažnija je vijest da se među svjetske doprvake vraća Duje Ćaleta-Car.

– Čeka nas velika utakmica u Rijeci i potpuno vjerujem ovim igračima da će na pravi način odgovoriti takvom izazovu. Neće nas zavarati utakmica u Trnavi, Slovaci su jako dobra momčad i mogu biti itekako opasan protivnik, ali Hrvatska ima veću kvalitetu, ima iskustvo i golemu ambiciju da još jednom razveseli narod kao u Rusiji. Uz potporu punog stadiona, ne sumnjam u pozitivan i uspješan završetak kvalifikacija – poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Na popisu nema važnih braniča Domagoja Vide i Dejana Lovrena koji zbog žutih kartona ne mogu konkurirati za utakmicu, poziv nije dobio ni branič Rangersa Nikola Katić.

Vratari: Lovre Kalinić (Aston Villa), Dominik Livaković (Dinamo), Simon Sluga (Luton Town)

Braniči: Tin Jedvaj (Augsburg), Matej Mitrović (Club Brugge), Borna Barišić (Glasgow Rangers), Karlo Bartolec (Kobenhavn), Duje Ćaleta-Car (Marseille), Mile Škorić (Osijek), Dario Melnjak (Rizespor), Dino Perić (Dinamo)

Vezni igrači: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Mateo Kovačić (Chelsea), Marcelo Brozović (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mario Pašalić (Atalanta), Nikola Vlašić (CSKA Moskva)

Napadači: Ivan Perišić (Bayern), Andrej Kramarić (Hoffenheim), Ante Rebić (Milan), Josip Brekalo (Wolfsburg), Bruno Petković (Dinamo), Mislav Oršić (Dinamo)

Pretpozivi: Marko Rog (Cagliari), Filip Bradarić (Hajduk), Marin Leovac (Dinamo), Josip Juranović (Hajduk)

Podsjećamo, Hrvatskoj je za plasman na Euro dovoljan i bod iz utakmice sa Slovačkom.

Komentara 15

IL
ilijan1a
13:21 28.10.2019.

Sve utakmice bi trebali igrati na Maksimiru iz više prektičnih razloga, nogometaši imaju direktnu avijonsku vezu sa Zagrebom svi navijači koji žele doći isto tako su povezani prometno vlakovima, autobusima sa Zagrebom. Ako Englezi sve utakmice igraju na Wembleyu, Njemci u Berlinu itd. zašto mi moramo se šetati. Traba jasno reći sve se igra u Zagrebu i to je to.

KA
kajinx
13:57 28.10.2019.

Djeca uče tako i Duje. Vjerujem da će dati sve od sebe da se oduži za grešku.

MA
Marsijanac
15:48 28.10.2019.

Melnjaku , Skoricu i Caru nije mjesto u repki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije