Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAL U FINALE

Zidane posebno hvali dva igrača, Heynckes prozvao suca

Real madrid Bayern Liga prvaka
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
02.05.2018.
u 07:56

- Ulreich je bio u dvojbi što napraviti i pogriješio je. Imao je 'black-out'. To je strašna stvar za igrača, loš trenutak za moju momčad - kaže Heynckes

Trener aktualnog europskog prvaka Real Madrida Zinedine Zidane nije skrivao zadovoljstvo plasmanom kraljevskog kluba u treće uzastopno finale Lige prvaka, dok je njegov kolega na klupi Bayerna Jupp Heynckes žalio za brojnim propuštenim prilikama.

- Bila je ovo sjajna utakmica s obje strane. Bayern je igrao fenomenalno, ali pokazali smo karakter i izborili smo finale. Loše smo ušli u utakmicu, ali smo se brzo oporavili. U nastavku smo zaigrali daleko bolje - kazao je Zidane.

Real madrid Bayern Liga prvaka
1/10

Francuski stručnjak je pohvalio cijelu momčad, a posebno je istaknuo dvojicu igrača - dvostrukog strijelca Karima Benzemu i vratara Keylora Navasa.

- Benzema je večeras pokazao koliko je sjajan napadač. Zabio je dva gola, ali i naporno radio. Svi su oduševljeni zbog njega. Keylor je također bio odličan. Bila je to teška utakmica, a on nas je spasio nekoliko puta.

Kapetan kraljevskog kluba Sergio Ramos naglasio je kako je ponosan na svoje suigrače.

- Ponosan sam na ovu momčad. Kada na terenu ostavite srce, kada vidite koliko su svi izgarali, onda je ulazak u finale nagrada. Bili smo uvjereni da možemo i uspjeli smo. Ispred nas je još jedna utakmica i imamo priliku ponovo obraniti naslov - kazao je Ramos pohvalivši i suparnika.

- Bayern je velika momčad što pokazuje iz godinu u godinu. Pobijedili smo velikog protivnika.

Bayernov strateg Jupp Heynckes nije skrivao razočaranje.

- Razočaran sam rezultatom jer je neodlučeno za nas bio poraz. Bili smo bolji u obje utakmice, ali napravili smo pogreške koje su nas skupo koštale. Šteta što je završilo na ovaj način. U uzvratu smo odigrali odlično, a Keylor Navas je bio Realov najbolji igrač. Koncem prvog poluvremena nije nam dosuđen kazneni udarac, ali ne želim komentirati suđenje - kazao je Heynckes.

Njemački stručnjak je prokomentirao i veliku pogrešku vratara Ulreicha koji je 'poklonio' Realu pogodak za vodstvo 2-1.

- Ulreich je bio u dvojbi što napraviti i pogriješio je. Imao je 'black-out'. To je strašna stvar za igrača, loš trenutak za moju momčad, ali imali smo puno prilika za postizanje golova, a Ulreich je dobro branio.

Komentara 4

Avatar poljicanin
poljicanin
11:30 02.05.2018.

Nije samo Ullreich imao "blackout" negi i Tolisso,koji je naslijepo odigrao povratni pas prema njemu.

DH
dalibor.hren
21:34 02.05.2018.

Sergio Ramos je napravio penal, a zbog jezičine je trebao izletjeti već u 15. minuti! Sudac je bio gori od naših najlošijih!

MI
mirko0410
08:32 02.05.2018.

To je pravi trener i gospodin, ne lupa po sucima iako je sve jasno, zna da je golman napravil grešku jer je krenul prvo na loptu sa rukama a onda je skužil da ju ne smije uhvatiti sa rukama, prije toga mu je Tolliso u stvari vratil riskantnu nepotrebnu loptu. Golman je stvarno kiksal ali ostatak utakmice u Madridu i u Munchenu je dobro branil, ali glavni uzrok ispadanja je u napadu, dečki nisu zabili, Lewandowski je izgleda več jednom nogom u Madridu i neka je, sve pohvale Jamesu, odlična partija. Uz mali sudački poguranac prošla je sretnija momčad dalje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije