Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trzavice na Bernabéuu

Zidane na mukama: Realova zvijezda želi otići iz kluba

Real Madrid
Foto: Reuters/Pixsell
19.03.2019.
u 08:04

Realova trenera Zinedinea Zidanea sigurno je iznenadila Varaneova želja upravo sada kada slaže momčad za sljedeću sezonu, a njegov sunarodnjak bio bi sigurno dio tog mozaika

Francuski reprezentativac 25-godišnji Raphaël Varane najavio je kako želi napustiti Real, piše L'Equipe. Razlog njegove odluke zasad nisu poznati. Raphael Varan je u Madrid stigao prije osam godina iz Lensa.

Za kraljevski klub je odigrao 268 utakmica s kojim je osvojio 16 trofeja. Lani je s Francuskom osvojio naslov svjetskog prvaka.

>> SPECIJAL Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Realova trenera Zinedinea Zidanea sigurno je iznenadila Varaneova želja upravo sada kada slaže momčad za sljedeću sezonu, a njegov sunarodnjak bio bi sigurno dio tog mozaika.

Francuski trener već ima zamjenu, 21-godišnji Brazilac Éder Militão na ljeto stiže iz Porta za 50 milijuna eura.

Ali Zidane neće samo tako pustiti Varanea, koji se našao na radaru Manchester Uniteda, te će ga pokušati nagovoriti da ostane na Santiago Bernabéua.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
08:54 19.03.2019.

Hoće li i mesar Sergio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije