Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'The Special One'

Željan novih izazova: Mourinho otkrio gdje bi želio raditi

Slaven Bilić i Jose Mourinho
Foto: News Syndication/PIXSELL
1/8
17.10.2017.
u 19:57

Još sam uvijek ambiciozan trener željan novih izazova. Siguran sam da moja karijera neće završiti u Manchesteru - izjavio je Mourinho

Jose Mourinho ostavio je dubok trag u velikanima europskog nogometa, u madridskom Realu, Chelseaju, Interu, Portu... Trenutačno je na klupi Manchester Uniteda s kojim ima ugovor do 2020. godine.

'The Special One' vrlo je optimističan za budućnost crvenih vragova.

- Još sam uvijek ambiciozan trener željan novih izazova. Siguran sam da moja karijera neće završiti u Manchesteru - izjavio je Mourinho i natuknuo gdje bi mogao jednog dana nastaviti karijeru.

U razgovoru za francuski Telefootom izjavio je:

- Moj sin živi u Londonu i neki dan nije došao u Manchester, već je otišao u Pariz na utakmicu PSG-a! Zašto ondje? Ondje ima nešto posebno. Nije samo grad, već gotovo sve... Čarolija, kvaliteta, mladost... Tamo je fantastično!

Čelnici Uniteda ponadali su se dugoročnom ostanku menadžera kojeg smatraju vrijednim pozicije koja predstavlja poseban izazov otkako je klub napustio Sir Alex Ferguson, ali po ovim izjavama Mourinho nema iste planove.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije