Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tema ima puno

Izvanredna konferencija: Zdravko Mamić obratit će se naciji!

Zdravko Mamić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/7
22.06.2017.
u 20:38

Čelnik maksimirskog kluba naciji će se obratiti sutra u 11 sati iz hotela Sheraton

Nogometaši Dinama ovih su dana započeli pripreme za novu sezonu, a klupski savjetnik Zdravko Mamić najavio je izvanrednu konferenciju za novinare.

Čelnik maksimirskog kluba naciji će se obratiti sutra u 11 sati iz hotela Sheraton. Iako je, kad je Mamić u pitanju, teško prognozirati o čemu će govoriti, ovoga puta tema ne bi trebalo nedostajati.

U posljednje vrijeme nagomilalo se puno toga, od fizičkog napada na njega na Braču preko verbalnog na Janicu Kosteliću. Sigurno će biti riječ o procesu koji se protiv njega i drugih osumnjičenika vodi u Osijeku, kao i svjedočenju Luke Modrića. Tu je i incident sa suda kada je trebao svjedočiti Lovren, Kovačićeva svadba...

A tko zna, možda bude i ponešto o Dinamu i najavi nove sezone u kojoj će se najtrofejniji hrvatski klub pokušati vratiti na tron.. U svakom slučaju trebalo bi biti zanimljivo...

Komentara 116

DU
Deleted user
20:48 22.06.2017.

Genijalan naslov:"Zdravko Mamić obratit će se naciji". To je u XXI stoljeću treći najbitniji događaj na planetu, poslije obraćanja svojim nacijama predsjednika Trumpa i Putina.

KA
KarlMoriarty
21:01 22.06.2017.

Nakon Stankovica evo jos jednog Predsjednika, koji se obraca naciji.

DU
duxnacije
20:54 22.06.2017.

A tko je on da bi nacija bila zainteresirana za njegovo mišljenje. Tamo gdje on treba iznjeti svoja razmišljanja su narodnjački klubovi sa pevaljkama tamo gdje se urla do pasa gol čista čirilica i nakraju u sudskim prostorijama!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije