Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnici WBA
Povratak na članak

Zbog Slavena promijenili ime klubu: Bilić nas je zapanjio entuzijazmom

Oduševljen sam ovom prigodom. Željeli su da ih vodim, da im pomognem kako bi se poboljšali. Jasno su mi dali do znanja da žele da ih ja vodim i nisam morao dva puta razmisliti – rekao je Bilić

Komentari 7

OS
osijek68
03:33 15.06.2019.

hahaha jel ovo neka sala ili vama stvarno djeca pisu clanke? Toliko gramatickih gresaka, netocnih i neprovjerenih informacija nema ni u komentarima ispoda clanaka! Jel imaju ove novine urednike? Provjerava li netko sto se objavljuje? West Brom promijenio ime??? Niste culi za grad West Bromwich u Engleskoj? Dajte se bar malo educirajte.

VL
KA
kajinx
01:28 15.06.2019.

Samo nemoj zvati Arnautovića i njemu slične, da te bojkotiraju želeći da izgubiš posao. Sretno, siguran sam da ćes uspjeti.

VL
Avatar spuzvabob
spuzvabob
00:27 15.06.2019.

Sretno!

VL
KO
kodifan
08:06 15.06.2019.

Slaven Bilić...najbolji Hrvatski trener

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.