Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnici WBA

Zbog Slavena promijenili ime klubu: Bilić nas je zapanjio entuzijazmom

14.06.2019.
u 20:48

Oduševljen sam ovom prigodom. Željeli su da ih vodim, da im pomognem kako bi se poboljšali. Jasno su mi dali do znanja da žele da ih ja vodim i nisam morao dva puta razmisliti – rekao je Bilić

Hrvatski trenerski stručnjak Slaven Bilić pronašao je novi posao. Naime, nakon nekoliko mjeseci špekulacija u medijima u kojima se Bilića seljakalo od Celtica pa sve do Turske, potpisao je dvogodišnji ugovor s West Bromwich Albionom.

I on i klub izrazito su zadovoljni dogovorom i vesele se suradnji.

1/8

– Oduševljen sam ovom prigodom. Željeli su da ih vodim, da im pomognem kako bi se poboljšali. Jasno su mi dali do znanja da žele da ih ja vodim i nisam morao dva puta razmisliti – rekao je Bilić pa dodao:

– Vodstvo kluba uvjerilo me da se žele vratiti u Premier ligu. WBA ima kratkoročni projekt i dugoročni projekt i oni se ne sukobljavaju.

Klub je Bilića već prozvao Superslav, a u petak je primijenio naziv na Twitteru - West Bromić Albion!

Foto: Screenshot/Twitter

Bilić je posljednji trenerski angažman imao u saudijskom Al Ittihadu, no nakon pet mjeseci u klubu dobio je otkaz. Sada se vratio na Otok i u engleski nogomet u kojemu je itekako cijenjen. Inače, njegov novi klub igra u engleskoj drugoj ligi. WBA je ove sezone ispao u polufinalu doigravanja za Premiership porazom od Aston Ville. U Championshipu je novi Bilićev klub nakon 46 kola bio četvrti.

Osim toga, WBA je momčad za koju navija i naš proslavljeni tenisač Goran Ivanišević, a prema Transfermarktu vrijednost joj se procjenjuje na 96,45 milijuna eura.

Možda pod Bilićevim vodstvom dođu i do najvišeg ranga engleskog nogometa. U klubu su itekako zadovoljni novim trenerom te se raduju suradnji.

– Razgovarali smo s nekoliko istaknutih kandidata i želio bih im se zahvaliti. Međutim, od trenutka kada smo razgovarali sa Slavenom, bili smo zapanjeni njegovim entuzijazmom i uzbuđenjem zbog ovog izazova. Odlučan je u namjeri da se vrati u Premier ligu i strastveno vjeruje da to može učiniti s Albionom – naglasio je tehnički direktor kluba Luke Dowling.

WBA će biti Bilićev šesti klub u trenerskoj karijeri, a vodio je i hrvatsku U-21 i seniorsku reprezentaciju.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Komentara 7

OS
osijek68
03:33 15.06.2019.

hahaha jel ovo neka sala ili vama stvarno djeca pisu clanke? Toliko gramatickih gresaka, netocnih i neprovjerenih informacija nema ni u komentarima ispoda clanaka! Jel imaju ove novine urednike? Provjerava li netko sto se objavljuje? West Brom promijenio ime??? Niste culi za grad West Bromwich u Engleskoj? Dajte se bar malo educirajte.

KA
kajinx
01:28 15.06.2019.

Samo nemoj zvati Arnautovića i njemu slične, da te bojkotiraju želeći da izgubiš posao. Sretno, siguran sam da ćes uspjeti.

Avatar spuzvabob
spuzvabob
00:27 15.06.2019.

Sretno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije