Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavlje Valencije

Zaza zabio Napoliju golčinu pred kraj utakmice i odveo Juve na vrh

Juventus
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
13.02.2016.
u 22:50

Mario Mandžukić nije zbog ozljede konkurirao za sastav Juventusa, ali je žestoko slavio na tribinama nakon pogotka.

Juventus je pobjedom nad Napolijem (1:0) u 25. kolu stigao do 15. pobjede u nizu u Serie A. Stara dama uoči utakmice je imala s dva boda zaostatka, što znači da je pobjedom otišla na vrh Serie A. Najveća prijetnja bio je vodeći strijelac lige Gonzalo Higuain.

Na prvu smo priliku čekali do 14. minute kada je iskosa s desne strane s 11, 12 metara potegnuo Cuadrado, ali išlo je to ravno u Reinu.

U prvih pola sata utakmice uistinu smo malo toga vidjeli od dvije vodeće momčadi Serie A, bila je to prava šahovska bitka bez pravih prilika.

Opasno je pred golom Juvea bilo u 36. minuti kada je Hysaj ubacio u šesnaesterac, ali ispred Higuaina sjajnom reakcijom u korner loptu izbacuje Bonucci. Nakon ubačaja iz kuta Albiol je izbjegao pažnji obrane stare dame, ali njegov udarac sa četiri, pet metara fantastično brani Buffon.

Sjajnu priliku za vodstvo domaćin je imao u 63. minuti kada je Pogba s lijeve strane dao povratnu loptu u šesnaesterac za Dybalu, međutim prohujala je bomba s 11, 12 metara preko gola.

Hamšik je u 79. minuti pokušao dalekometnim pokušajem s 25 metara, ali nije bio precizan pa je Buffon mogao mirno ispratiti loptu.

I onda u samoj završnici Juveu se ukazao Zaza koji je fantastičnim golom s 25 metara donio veliko slavlje staroj dami.

 

Mario Mandžukić nije zbog ozljede konkurirao za sastav Juventusa ali je žestoko slavio na tribinama nakon pogotka dok Ivan Strinić nije dobio priliku za igru u gostujućoj momčadi.

Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

A čudo se dogodilo u Valenciji, Gary Neville napokon je stigao do prve pobjede na klupi šišmiša. 'Žrtva' je bio Espanyol koji je izgubio sa 2:1.

Ipak, bolje je krenulo za goste iz Barcelone koji su poveli u 52. minuta kada je Duarte pogodio nakon ubačaja iz kornera.

Valencia je do izjednačenja stigla u 71. minuti kada je nakon prodora Cancela lopta stigla do Negreda koji pogađa sa šest, sedam metara za 1:1.

Pobjedu šišmišima donio je Denis Čerišev u 76. minuti golom glavom nakon ubacivanja Feghoulija. 

Statistiku utakmice pogledajte na portalu Goal.com.

>>Evo što je Zidane kazao o nastupu Matea Kovačića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije