Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale

Završnica prvenstva: Futsal Dinamo i Square pripremaju novi triler

Futsal Dinamo
02.05.2017.
u 11:41

Dvoboje Dinama i Squarea uvijek je pratila velika neizvjesnost, atraktivna igra i mnogo golova.

Ovog petka s početkom u 20 sati počinje završnica prvenstva Hrvatske u futsalu. U četvrtfinalnim dvobojima Futsal Dinamo će u dvorani II Doma sportova ugostiti dubrovački Square, a Novo Vrijeme Osijek Kelme u SD Makarska.

Futsal Dinamo je regularni dio sezone završio kao treći te u četvrtfinalnu play-offa dočekuje šesti Square. Pobjednik ovog dvoboja u polufinalu će igrati protiv drugoplasiranog Split Tommyja.

Pobjednik drugog četvrtfinalnog para Novo Vrijeme (4.) – Osijek Kelme (5.) u polufinalu će na prvog iz regularnog dijela sezone, zagrebački Nacional.

Dvoboje Dinama i Squarea uvijek je pratila velika neizvjesnost, atraktivna igra i mnogo golova. Naime, ova dva kluba do sada su se susrela šest puta, četiri pobjede ima Futsal Dinamo, a dvije Square uz gol razliku 25:21 za Dinamo, što ispada da na međusobnim utakmicama prosječno pada čak 7.6 golova.

Ove sezone Dinamo je u Zagrebu slavio u neviđenom trileru. Plavi su minutu i pol prije kraja poveli sa 6:5, Square je deset sekundi prije kraja izjednačio na 6:6, da bi Davor Kanjuh volejem sa zvukom sirene Dinamu donio pobjedu.

 

Utakmici u Dubrovniku također nije nedostajalo uzbuđenja, posebno u posljednjih deset minuta. Square je do 27. minute vodio 3:0, no Dinamo se do 33. vraća na 3:3. Maro Đuraš potom je ponovno doveo Dubrovčane u vodstvo, ali je karakter Dinamovaca presudio i na kraju su upisali supervrijednu pobjedu od 5:4.

 

Što se drugog četvrtfinala tiče, Novo Vrijeme je u obje ovosezonske utakmice upisalo pobjede. Makarani su u Osijeku slavili s 2:1, a u Makarskoj s 4:1.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije