Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boksačka legenda

Zastrašujuće! Procurile snimke kako se Tyson kreće i udara uoči 54. rođendana

Mike Tyson
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
21.05.2020.
u 08:58

Najava okršaja starih suparnika, 53-godišnjeg Tysona i četiri godine starijeg Evandera Holyfielda, izazvala je silan interes

Američke boksačke legende i bivši svjetski prvaci u teškoj kategoriji Mike Tyson (53) i Evander Holyfield (57) počeli su pregovore oko njihova trećeg susreta u ringu. U posljednjih nekoliko tjedana obojica su izrazila želju da se vrate u ring zbog humanitarnih razloga.

Kao mogući Tysonovi protivnici, spominjali su se novozelandska ragbijaška zvijezda Sonny Bill Williams te otac boksača Tysona Furyja, John Fury

Međutim, najveći interes izazvala je najava okršaja starih suparnika – 53-godišnjeg Tysona i četiri godine starijeg Evandera Holyfielda.

Holyfield je u razgovoru za The 3 Point Conversation podcast otkrio kako su doista počeli pregovori s Tysonovim timom oko mogućeg međusobnog ekshibicijskog meča koji bi bio humanitarnog karaktera.

Svi još uvijek pamte njihovu borbu iz 1997. kada je Tyson u drugoj rundi odgrizao Holyfieldu dio uha i meč je morao biti prekinut.

Bio je to drugi meč dvojice šampiona. Sedam mjeseci ranije Holyfield je Tysona pobijedio tehničkim nokautom u 11. rundi, a Tyson je tražio revanš kako bi ga ''razbio''.

Međutim, u drugoj je rundi izgubio kontrolu, ugrizao suparnika i odgrizao mu dio desnog uha, nakon čega je meč prekinut, a Tyson diskvalificiran.

Holyfield je u karijeri odradio 57 borbi, od čega je 44 pobijedio, deset izgubio, dvaput remizirao, a jednom je meč prekinut. Što se tiče Tysona, on je čak 50 puta odlazio iz ringa kao pobjednik, a izgubio je samo šest puta.

U međuvremenu se i pojavila snimka u kakvoj se Tyson nalazi kondiciji, te se iz tih nekoliko sekundi čini kao da Čelični Mike nije dana ostario, odnosno da je još uvijek snažan i eksplozivan baš kao što je bio na vrhuncu karijere.

Ključne riječi

Komentara 6

MA
MAX127
09:37 21.05.2020.

Uvjek je bio zivotinja.. Kakva era boxa je to bila, uh. Tayson daleko najjaci u to vrijeme, steta sto nije i mentalno bio jak.

DU
Deleted user
10:35 21.05.2020.

Složio bi sve današnje po redu, od onih koji se bahate (Mavrović) do aktualnih prvaka.....

Avatar tepsija
tepsija
09:57 21.05.2020.

Kakvo smeće od naslova. Što je tu procurilo?! Čovjek sam objavio video na Instagramu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije