Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki gaučo

VIDEO Zaštitari odveli dječaka, ali onda se upleo Messi: Dovedite maloga!

Lionel Messi
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
31.08.2017.
u 08:54

I dok su se mnogi uz ogradu tiskali kako bi što bolje vidjeli Barcina igrača jedan se dječak uspio provući kraj osiguranja

U južnoameričkim kvalifikacijama za SP argentinska reprezentacija u gostima igra protiv Urugvaja. Dolazak Argentinaca u Montevideo izazvalo je, kao i uvijek, veliko zanimanje.

Naravno, svi žele vidjeti najveću zvijezdu gauča - Lionela Messija. I dok su se mnogi uz ogradu tiskali kako bi što bolje vidjeli Barcina igrača jedan se dječak uspio provući kraj osiguranja.

Dječak se želio fotografirati s Leom, ali su zaštitari u prvom trenutku to spriječili te ga odvukli od njega. Kada je Messi vidio što se događa, zastao je i tražio da dovedu dječaka. Argentinac je rado ispunio želju urugvajskom dječaku...

Komentara 4

DU
Deleted user
11:42 31.08.2017.

Tako malo treba da nekoga usrećiš.Čak ga nije koštalo ni eura, a klinac će to pamtiti zauvjek. Svaka čast, i zvjezde znaju pokazati da imaju dušu.

ST
Starotopoljanin
09:11 31.08.2017.

lijepa gesta od mesija,bas mi je drago da je usrecio malca.

Avatar Tom Tornado
Tom Tornado
01:12 10.09.2017.

Mali to nece nikad u zivotu zaboraviti....To je To...Nikad necu zaboraviti kad smo bili u busu jugoslovenske repke 1982 prije SP na hitrec -kacijan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije