Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kriza Reala

Zapeli pregovori s Conteom, kraljevski klub u kupu vodi pomoćni trener

Antonio Conte
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
29.10.2018.
u 20:23

Posljednjih dana pisalo se kako je Antonio Conte najozbiljniji kandidat za klupu kraljevskog kluba, ali sada to više nije tako. Favorit za Realova trenera po kladionicama je Santiago Solari, a tek onda Antonio Conte

Antonio Conte zasad je ispao iz utrke za Realova trenera. Pregovori kraljevskog kluba s talijanskim stručnjakom su prekinuti, javljaju španjolski mediji.

Nakon što je u nedjelju Barcelona rezultatski ponizila Real (5:1) trenerska stolica Julena Lopeteguija ozbiljno se uzdrmala. Iako su ga  mnogi mediji 'smijenili' već nakon utakmice, Lopetegui je u ponedjeljak vodio Realov trening.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

Posljednjih dana pisalo se kako je Antonio Conte najozbiljniji kandidat za klupu kraljevskog kluba, ali sada to više nije tako. Favorit za Realova trenera na kladionicama je Santiago Solari, a tek onda Conte.

Bivši Realov igrač i trenutačni pomoćni trener Santiago Solari vodit će momčad u srijedu u utakmici Kupa kralja protiv Melille iako Lopetegui još službeno nije dobio otkaz.

A što Realovi igrači misle o mogućem Conteovom dolasku u Madrid najbolje se izrazio kapetan Sergio Ramos:

- Poštovanje se mora zaraditi, a ne nametnuti.

>> Pogledajte kako je Ramos zafrkavao Modrića

 

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
13:20 30.10.2018.

Kaže poznati prljavi igrač, da se čast mora zaslužiti. Ma sramota si za nogomet, išarana karikaturo !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije