Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEHA liga

Zagreb svladao Metaloplastiku i zasjeo na drugo mjesto

David Mandić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
29.10.2019.
u 23:07

Zagrebaše su do treće pobjede u četiri odigrana dvoboja u SEHA ligi predvodili David Mandić i Matej Hrstić sa po četiri pogotka

Rukometaši PPD Zagreba svladali su šabačku Metaloplastiku sa 30:25 (19:12) u utakmici 6. kola skupine B SEHA lige odigranoj u utorak u zagrebačkom Domu sportova.

Zagrebaše su do treće pobjede u četiri odigrana dvoboja u SEHA ligi predvodili David Mandić i Matej Hrstić sa po četiri pogotka, dok su po tri puta precizni bili Zlatko Horvat, Valentino Ravnić, Kristian Bećiri i Josip Vekić.

Kod gostiju je najefikasniji bio Aleksa Kljajić sa pet golova.

PPD Zagreb je pobjedom zasjeo na drugo mjesto u skupini B sa devet bodova iz četiri utakmice, dok vodeći Telekom Veszprem ima 12 bodova iz pet nastupa. Devet bodova, ali iz pet utakmica, ima i trećeplasirani Tatran Prešov.

U skupini A vodi Motor Zaporožje sa 15 bodova, a drugi je Vardar sa 12 uz utakmicu manje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije