Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
#ZaLavinPrviKorak

Zagreb Patriots pozivaju na utakmicu s Wild Dogsima, skupljat će se novac za malenu Lavu

Zagreb Patriots
Zagreb Patriots
20.05.2022.
u 19:43

U sklopu 3. kola Balkanske Football lige snage će odmjeriti dvije neporažene ekipe u borbi za 1. mjesto u diviziji Balkanske Football lige Zagreb Patriotsi kao domaćini protiv vrlo jake ekipe Wild Dogsa iz Novog Sada.

Klub američkog nogometa Zagreb Patriotsi poslali su priopćenje uoči sutrašnje utakmice s Wild Dogsa iz Novog Sada.

"Pozivamo Vas na praznik američkog nogometa koji će se održati 29.05.2022. s početkom u 14h na prelijepom stadionu NK Studentski grad.

U sklopu 3. kola Balkanske Football lige snage će odmjeriti dvije neporažene ekipe u borbi za 1. mjesto u diviziji Balkanske Football lige Zagreb Patriotsi kao domaćini protiv vrlo jake ekipe Wild Dogsa iz Novog Sada.

Bitna nam je Vaša podrška jer je ovo jedna od ključnih utakmica u sezoni, pozivamo vas da dođete u što većem broju!

Edo Maajka nam se, kao veliko pojačanje, pridružuje u poluvremenu, a vrlo je važno naglasiti kako je utakmica humanitarnog karaktera i sav prihod od ulaznica idu direktno #ZaLavinPrviKorak.

Lava je uskoro dvogodišnja djevojčica kojoj je početkom ove godine otkrivena teška i doživotna dijagnoza spinalne mišićne atrofije (SMA). To je teška i progresivna bolest neurogenskog tipa za koju lijek koji dovodi do izlječenja - ne postoji. Lava je i kćer našeg suigrača.

Iz tog razloga, smo u suradnji sa Lavinim roditeljima, Petrom i Perom Petrušić, odlučili sudjelovati u humanitarnoj akciji #zalavinprvikorak sa ciljem prikupljanja sredstava za odlazak u Kanadu.

Lava će u Kanadi u četverotjednom programu imati priliku proći kroz inovativnu DMI metodu terapije kojom se antigravitacijskim četverosatnim vježbama dnevno potiče neuroplastičnost mozga kojim se aktiviraju neuronske veze nužne za slanje živčanih signala kroz tijelo.

Za Lavu odlazak u SmileTherapy u Calgaryu znači pravu priliku za drastičan napredak i borbu za njezin prvi samostalan korak."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije