Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skijanje

Za nju je to bio veliki šok, sada je najavila povratak

Mikaela Shiffrin
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
05.03.2020.
u 20:20

Tijekom izbivanja Shiffrin je izgubila vodstvo u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa, pretekla ju je Talijanka Federica Brignone koja šest utrka prije kraja ima 153 boda više od Amerikanke

Ponajbolja skijašica današnjice, trostruka osvajačica Velikog kristalnog globusa namijenjenog ukupnoj pobjednici Svjetskog kupa Amerikanka Mikaela Shiffrin u četvrtak je objavila kako će sljedećeg tjedna nastupiti u švedskom Areu u utrkama paralelnog slaloma i veleslaloma. 

Bit će to prvi nastupi Shiffrin u Svjetskom kupu nakon 26. siječnja i pobjede u superveleslalomu u Banskom. Nedugo nakon te pobjede iznenada joj je preminuo otac zbog čega se Shiffrin povukla iz natjecanja na više od mjesec dana.

- Danas putujem u Skandinaviju i uvjeravam vas kako ću nastupiti na utrkama 13. i 14. ožujka, ali nemam nikakvih očekivanja vezano za plasman. Samo se nadam kako ću odraditi nekoliko dobrih vožnji i povratiti samopouzdanje. Vjerujem kako bi i moj otac želio da upravo to radim - objavila je Shiffrin putem video poruke.

Tijekom izbivanja Shiffrin je izgubila vodstvo u ukupnom redoslijedu Svjetskog kupa, pretekla ju je Talijanka Federica Brignone koja šest utrka prije kraja ima 153 boda više od Amerikanke.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:05 06.03.2020.

Bedastiji naslov nisam pročitala od jučer,... za svakog od nas bi to bilo veliki šok, da ti umre roditelj iznenada.... svašta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije