Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROPAST MEDVJEDA
Povratak na članak

Za Medveščak sada igraju studenti i radnici: 'U najmanju ruku, to je bolesno'

– Mi igramo u svojem prvenstvu za svoje klubove. Igrali smo u 17 dana 13 utakmica, u najmanju ruku to je bolesno. Rezultati s Medveščakom su u nekim trenucima dobri, u nekima grozni.

Komentari 8

Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:30 12.01.2019.

Od Ice-Fever u punoj zagrebačkoj areni, preko nastupa u pulskoj Areni, classic-a na Šalati, KHL... sad su u gorem stanju nego prije desetak godina. Kako je to moguće? Kako je moguće da u deset godina omladinski pogon ne izbaci bar desetak solidnih igrača? Nama igra debeli Jačmenjak s 39 godina i među boljima je. Gojanović je definitivno zakazao. Kako je moguće da nema interesa iz turističke branše, kao što je na primjer Adris grupa sa Maistra hotelima, nema interesa, ako im se nudi tržište Mađarske, Češke, Austrije, Italije... ? Klub treba pod hitno privatizirati, ovako igrati jednostavno nema smisla.

VL
AN
Antonio1952
22:03 10.01.2019.

Kako je moguce da u Hrvatskoj sve krahira?

VL
DA
dalibla
22:09 10.01.2019.

Preveliki apetiti pojedinaca.

VL
DH
dalibor.hren
22:15 10.01.2019.

Gdje je napuhanko Gojanović?

VL
LI
liliZG
11:32 11.01.2019.

medveščak će biti kao fenix, iz pepela ponovo u zvijezde i to samo sa domaćim igračima, ... dobro mali veli, ... ovo im je super priprema za svjetsko prvenstvo jer se na ovaj način lijepo uigravaju. i kao što samm oduvijek govorila , treba njegovati mlade domaće snage... inače sve završi kao što je i medveščak ovaj puta...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.