Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLED

Werder nije Arsenal, ali ni Domžale

08.08.2007.
u 18:06

Prije točno godinu dana Dinamo se pripremao za Arsenal. Vrijeme neobuzdane euforije donijelo je u Večernjaku naslove: “Luka Modrić: Spremni smo za pothvat i Ligu prvaka”, te “Josip Kuže: Ne zadovoljava me 0:0, hoću pobjedu”.

Namjerno podsjećamo na te bisere kao znak upozorenja uoči Werdera. Jer, iako Dinamo na Nijemce ide nakon 5:2 sa Slovencima, ne smije se zaboraviti teška panika s Hazarom, pa i Ljubijankičeve i Zahorine šetnje prema Kochu.

Werder nema snagu Arsenala, ali je mnogo jači od Domžala i u susretu s Dinamom je apsolutni favorit. Bilo bi svjetsko čudo kad ne bi išao dalje.  

Modri su se, podsjećamo, prije tri godine sudarili sa Stuttgartom i tada ih je peta njemačka momčad nokautirala u - drugoj brzini. A Werder je i bez Klosea top-momčad Bundeslige.

Srećom, Branko Ivanković prošloga je ljeta bio u Zagrebu i ponešto naučio iz Kužeovih gafova. Svjestan svih Dinamovih limita kad su s druge strane Nijemci, Profesor je na jeziku i te kako oprezan.

Jer, kad jedva 14 milijuna eura igra utakmicu protiv 90 milijuna eura, onda je nebulozno pričati o prolazu.

To, naravno, nije nemoguće. Werder može imati loš dan, Balaban može eksplodirati, Koch poludjeti... No, realnost je sasvim drukčija i vodi Dinamo prema utješnoj nagradi, Kupu Uefe.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije